kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Müzeyyen Senar 3 Aralık’ta Bodrum Cafe’de çay içerken çok neşeliydi.

Senar yeni yıl için 'herkese sağlık' mesajı verdi

Mine GÜLTEKİN - SABAH
29.12.2008
Yaşayan efsane Müzeyyen Senar'dan güzel bir yılbaşı mesajı geldi: "Sağlık diliyorum herkese... Beni bu noktaya getiren dinleyicilerime ve arayan herkese sevgilerimle..."..
Yaklaşık iki yıl önce İzmir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kısmi felç geçirdiği açıklanan Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, Senar'ın çok iyi olduğunu söyledi. "Felci devam ediyor ama durumu çok şükür iyi," diyen Işıl, iyi ya da kötü yönde bir değişim olmadığını, çok sık olmamakla beraber dışarı da çıktıklarını söylüyor. Bodrum merkezdeki evlerinde, Senar'ın bakımıyla bizzat ilgilenen Işıl, Senar'ın günlerini nasıl geçirdiğini şöyle anlatıyor: "Annem artık müzik dinlemiyor, zaten çok sıkıldı o piyasadan 75 yıl sonra. Televizyon izliyor, daha çok oyalayıcı ve eğlenceli yayınları tercih ediyor. Dizileri takip ediyor, en çok Çağla Şikel ve Alişan'ın oynadığı Cennet Mahallesi dizisini seviyor." Senar, hava güzel olduğunda evlerinin küçük bahçesinde ya da Bodrum Cafe'de çay içiyor, yemek yiyor.

DÖRT BİR YANDAN MİSAFİRLER
90 yaşındaki Senar, kızı vasıtasıyla sevenlerine şu yeni yıl mesajını iletiyor: "Öncelikle sağlık diliyorum herkese... Beni bu noktaya getiren dinleyicilerime ve beni arayan, ilgilenen herkese sevgilerimi teşekkürlerimi sunuyorum." Işıl, Senar'ın ziyaretine en çok 20 ila 22 yaşlarında hayranlarının geldiğini söylüyor: "Antep'ten, Elazığ'dan gelenler oluyor. Bu onu çok mutlu ediyor, büyük moral oluyor." Işıl şöyle devam ediyor: "Geçen yıl burada annemin portrelerinden oluşan bir fotoğraf sergisi yapıldı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay hem açılışa, hem de evimize annemi ziyarete geldi. Bu onu çok mutlu etti meselâ, bize çok ilgi gösterdi. Şevval Sam, Sezen Aksu, Tarkan da çok vefalı bu konuda. Böyle gelenler, arayanlar oluyor ama genelde onun dönemine yakın olup, onun tarzında söyleyenlerden pek bir ilgi yok."