kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

26.12.2008
Metrocity'nin önüne dijital Türk bayrağı
Dünyada son yıllarda yaygınlaşmaya başlayan Led'li dijital billboardlar Türkiye'de de kullanım alanı artıyor. CMS Medya'nın verdiği bilgiye göre, şirket Avrupa'nın en büyük Led'li dijital billboardunu Metrocity Alışveriş Merkezi'nin girişine monte etti. 100 metrekare görüntü alanına sahip ve Türk bayrağının yer aldığı dijital dev ekranda ürün tanıtımlarına ve reklam spotlarına yer verileceği açıklandı. Şirket 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti projesine katkı vermek için de tanıtım spotlarını yine bu ekran aracılığıyla vereceğini bildirdi.

Turkuvaz Dağıtım kalite sınavını geçti
Turkuvaz Dağıtım Pazarlama, kalite denetimini başarı ile tamamladı. Şirketin merkez ve tüm bölge müdürlüklerinde aynı hizmet standardını elde etmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla uluslararası platformda geçerli ISO 9001:2000 kalite standartları kapsamında her yıl yapılan denetim 22-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Genel müdürlük, İstanbul ve Adana bölge müdürlüklerinde yapılan denetimlerde, yetkili satıcılar aracılığıyla son satıcılara ulaşılarak verilen hizmetlerin istenen standartları karşılama derecesi ölçülüyor.

Bankaların yarattığı kargaşa normalleşiyor
Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, TSE'nin bu yıl 21'incisini düzenlediği, "Altın Ambalaj Yarışması Ödül Töreni'' nde yaptığı konuşmada, bazı bankaları eleştirerek, "Bazı bankalarımızda tik davranışları vardı. Bazı bankaların kriz ilk başladığında yarattıkları kargaşa bugünlerde normalleşmeye başladı" dedi. Törende ödül alan firmalar şöyle: Anadolu Cam, Camiş Ambalaj, Dentaş , Durukan Gıda, Elda İçecek Sanayi, Farmamak A.Ş, Form Mukavva, Işıklar Ambalaj, İmaj Baskı, Korozo Ambalaj, Kurtoğlu Plastik, Olmuksa, Özler Plastik, Palsteks, Polinas, Sarten Ambalaj, Tasarım Üssü Ltd, Tire Kutsan Oluklu Mukavva, Torbalı Renk Kutu, Tukaş Gıda Sanayi ve Türk Tuborg.