kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

19.12.2008
1 Ocakta Merkür 6. evinizde hareket edecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle hızlı hareket etmek ve onlarla birlikte aksiyon halinde olmak isteyeceksiniz.Çevrenizle yardımlaşmak ve yaptığınız işlerden keyif almasını bileceksiniz. Bir çok kişi ile fikir alışverişi içinde olmak size ayrıca mutlu edecektir.

5 Ocaktan sonra Jüpiter 6. evinize geçiyor ve bulunduğunuz koşulları yeniden yapılandırıyor. İş yetenekleriniz geliştirmek için, önünüze bir çok fırsatı sunuyor. Sorumluluk duygunuzun yoğun olduğunu biliyor ve bu özelliklerinizi kuvvetli bir şekilde kullanmak istiyorsunuz.

18 Ocakta Merkür ve Jüpiter kavuşumu sizin için oldukça umutlu ve uyumlu fırsatları karşınıza çıkaracaktır. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz. Bu çevrelerde tanışacağınız güçlü kimselerle iyi ilişkiler içinde olmanız size avantajlar getirecek Alacağınız kararlarda objektif olma özelliğinizde güçlü olacak.

26 Ocaktaki Güneş tutulmasından olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, palanlarınız sabırlı bir şekilde yaşama geçirmelisiniz. Çok çalışmaktan hoşlandığınız kesin. Fakat ruh sağlığınız bozmadan başarılı olmaya çalışmalısınız.

14 Şubattan sonra işleriniz yeniden gözden geçirmelisiniz.

17 Şubatta çok daha cesaret isteyen işlerin üstüne gideceksiniz.

24 Şubatta iyi haberler alacaksınız. İşlerinizin geniş tutmak ve iletişim gerektiren olaylarda geniş düşünmenin faydalarını göreceksiniz.

20 Martta bir iş probleminizi kolayca çözebileceğiniz ortamlarda, kendi üstünlüğünüzü ilen edeceksiniz. Önemli kişilerin destel almanız, kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak.

22 Nisanda parasal durumunuzda bir hareketlenme söz konusu. Birçok avantaj aynı anda karşınıza çıkacak ve siz seçim konusunda tereddütler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin veya ortak gelirlerden faydalanmak için önüne çıkan fırsatlara olumlu bakmalısınız.

20 Mayısta Güneş 10 kariyer evinize giriş yaparken, başarı ve ilerleme zamanı başlayacak.

14 Haziranda Merkür kariyer evinize geçerek iş başarınız hızlı bir şekilde arttıracak. İletişim konusunda beden dilinizi önemli ölçüde kullanacaksınız.

10 Temmuzda yaptığınız işlerden manevi bir haz alacaksınız. Yaşamın sert yüzünün arkasındaki yumuşaklığı görmek sizi biraz daha rahatlatacak.

3 Ağustostan sonra kendinizi iyi ifade edecek önemli konuşmalara dayalı çalışmalar içinde bulacaksın.

17 Ağustostan sonra yatırımlarınız iyi bir organizasyonla ortaya çıkaracaksınız.

7 Eylülde Merkür para evinizde gerilemeye başlayacak. Sözleşmeleriniz beklenmedik bir şekilde yön değiştirebilir. Paranızı ve harcamalarınız kısıtlı kullanmalısınız.

29 Eylülden sonra gerileyen işleriniz eski hızıyla yeniden gündeme gelecektir.

13 Ekimde yeni fırsatları kollayabilirsiniz. İşlerinizi yenileme fırsatı doğuyor. İstediğiniz fırsatlar arzuladığınız yönde gelişecektir.

21 Aralıktan sonra yardım kuruluşlarında önemli çalışmalar yapabilir ve bu tür işlerden zevk alabilirsiniz. Tüm bunları yaparken, kendinize yeni çalışma alanları da bulabilirsiniz.Moral kazandırıcı davranırken değişik yeteneklerinizde sınamak ve kendi güveninizi geliştirmek sizi mutlu edecektir.