kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İki sevgili karakol çatısından atladı

Nazan ERDEM - Erol ŞENNUR- Zeki İŞ
21.12.2008
Ailelerinin baskısı üzerine Adana'ya kaçan 16 yaşındaki Mardinli 2 sevgili, yakalanınca karakol çatısına çıktı ve el ele tutuşup atladı. Yere çarpan gençlerin durumu ağır..
Mardin'den Adana'ya kaçan ancak yakalanıp karakola götürülen 16 yaşındaki iki sevgili, karakolun çatısından el ele atladı. Gençlerin durumu ağır... Mardin'in Midyat ilçesinde lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ş.M., geçtiğimiz yıl sınıf arkadaşı S.Ş. adlı kıza aşık oldu. Bir süre sonra ailesi genç kızı okuldan aldı. Ancak iki sevgili gizli gizli buluşmaya devam etti. Bu arada genç kız açık liseye kayıt yaptırırken, Aziz Önen Lisesi ikinci sınıf öğrencisi olan Ş.M. ise 15 gün önce disiplin cezası ile okuldan uzaklaştırıldı. Yaklaşık 10 gün önce genç kızın ailesinin bu ilişkiden haberi oldu. Ailenin baskısı sonucu da iki sevgili çareyi kaçmakta buldu ve soluğu önceki gün Adana'da aldı. Burada bir taksiye binen sevgilileri, kalacak yerleri olmadığını öğrenen taksici misafir etti. Ancak gençler sabah olduğunda, taksicinin haber verdiği polisler tarafından gözaltına alındı. Ş.M. ve sevgilisi ifadeleri alınmak üzere 100. Yıl Polis Merkezi'ne götürüldü. Ancak ailelerine teslim edilme korkusu yaşayan iki sevgili, burada polislerin bir anlık dalgınlığından da yararlanıp inşaatı devam eden üç katlı binanın çatısına çıktı.

'BİLSEYDİK GİDİP KIZI İSTERDİK'
Olay yerine çağrılan Can-Kur ekipleri gençleri vazgeçirmek için çok çabaladı ancak ikna etmek mümkün olmadı. Birkaç dakika sonra da iki sevgili polislerin şaşkın bakışları arasında el ele tutuşarak kendilerini çatıdan boşluğa bıraktı. Önce duvara ardından da aşağıda açılan branda taşımadığı için zemine çarpan iki sevgili ağır yaralandı. Beyninde çatlak olduğu belirlenen Midyatlı 7 çocuklu ailenin 6'ncı çocuğu Ş.M.'nin, oto yıkamacılığı yaparak aile bütçesine katkıda bulunduğu öğrenilirken, bakkal dükkânı işleten baba Halil M. ve anne Zümrete M., "Oğlumuzun bu kadar sevdiğini bilseydik gidip isterdik" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları