kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

19.12.2008
3 Ocakta Venüs 7. ilişkiler evinize giriyor. Özellikle eşiniz ve ortağınız aranızdaki bağ güçleniyor. Evli iseniz ve bu dönemde birlikteliğinizi en iyi konuma getirebilirsiniz.

23 Ocakta Venüs ve Uranüs 7. evinizde tam bir kavuşma yapıyor. İkili ilişkilerinizde sıradışı heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir anda aşk kapınız çalabilir. Yine bu dönem özgürlük duygularınız ağır basacağı için, mevcut ilişkinizle ilgili sorunlarda yayayabilirsiniz. Partnerinize duygularınız defalarca anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

24 Ocakta kesinleşecek olan Venüs ve Satürn karşıtı,aşk konusunda istenmeyen sorunlara neden olacaktır. Sevdiğiniz kişiye mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz.Bu dönem ilişkinizdeki sorunları çözmeye çalışmalı ve yeni başlangıçlar yapmamalısınız.

1 Şubatta Merkür 5. yaratıcılık evinize geçerek hayatınıza renkli bir tablo sunacaktır. Sosyal aktivitelerinizin artması, aşk fırsatlarınız da, karşınıza çıkaracaktır. Akıl ve beden dilinin yüksek olduğu bu dönemde, partnerinizde eğlenceli fakat farklı doneler arayacaksınız.

5 Şubatta ilişkilerinizde gerginlik yaşayabilirsiniz. Satürn ve Uranüs karşıtı alacağınız için bu dönemde geleneksellikle yenilikler arasında sıkılabilir, eski şartlarınız değiştirmek için gerekli cesarete sahip olmayabilirsiniz.

15 Marttan sonra Mars 7. evinizde etkili olmaya başlayacak İlişkilerinizi zedeleyecek konuşmalar yapmaktan sakınmalısınız. Bu dönemde ilişkiler muhteşem olmasına karşın, enerji yüksekliğinizde gerilimde fazlalaşır.

5 Nisanda Mars ve Satürn karşıtı yaşayacaksınız. Bu ilişkileri zorlayan ve ayrılıkları getiren bir açıdır. Bu dönem aklınızı doğru kullanmaya ve duygularınızı abartmamaya ve öfkelerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

17 Nisandan sonra ilişkilerinizde hızlı bir iyileşme ve olumluluk görülecektir.

23 Nisandan sonra aşk ilişkilerinizde önemli açılımlar söz konusu. İhtiras ve tutkular ön planda olacak . Bazılarınız aşkla ilgili yeni keşifleri ve ilginç gelişimleri ortaya çıkacak.

6 Haziranda yolculuklarda karşılaşacağınız kişilerle ilginç ve eğlenceli dostluklar kurabilirsiniz.

21 Haziranda aşk sizi uzak ülkelerde ve yollarda bulabilir.

23 Haziran kıskançlıklar ve ihtirasların söz konusu olduğu bir dönem. Duygusal gerginliklerden uzak kalmayı başarmalısınız. Partnerinizin davranışları karşısında temkinli ve iyi huylu olmanızda fayda var.

7 Temmuzda sosyal ve yaratıcılık evlerinizde olacak olan Ay tutulması, bulunduğunuz ortamlardan kopma olasılığınızda, beraberinde getirecektir

1 Ağustosta Venüs 1. evinize geçecek ve grup aktiviteleri bir anda önem kazanacaktır. Sosyal ilişkilerinizin yoğunluğu bir çok fırsatları da karşınıza çıkaracaktır. Hem size prestij kazandıracak, hem de size yardım edebilecek özel ve popüler kişilerle birlikte olacaksınız. Sosyal başarılarınız statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız.

25 Ağustostan sonra, bireysellikten uzak kalmanızda fayda var. İlişkilerinizde isyankar davranırsanız, dostlarınız kızdırabilirsiniz. Gerginlik yaratmaktan sakınmalısınız.

4 Ekimde tekrar Merkür ve Uranüs karşıtı yaşayacaksınız. Sevgilinizle anlaşamadığınız konular olacaktır. Herkes kendi düşüncelerini savunurken, sonradan pişman olacağınız olaylar yaratmamalısınız. Çünkü, özgürlük duygularınızın ortaya çıkmasıyla çevrenize kırıcı olacaksınız

1 Aralıkta partnerinizle birlikte ayrı havalarda olabilirsiniz.Gezdiğiniz ve dolaştığınız yerler ayrı olabilir. Ortak kendi dostlarınızla birlikte olurken, birbirinizi unutma olasılığınız var. Uranüs'ün bu etkisi sizi yanlış yönlendirecektir.

24 Aralıkta aşka tutkular ve güçler ön plana çıkıyor. Rekabetten hoşlanmadığınız halde bu tür olaylarla karşılaşmak sizi öfkeli yapacaktır. Karşı tarafın kıskançlıkları sizi yoracaktır.

31 Aralıkta 5. evinizdeki Güneş tutulması siz aşk hayatınızla ilgili radikal kararlar almanız neden olacaktır. Artistik ve sanatsal özellikleriniz ön plana çıkacak.