kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Evimize gidemiyoruz

Giriş Saati : 04.12.2008 09:30
Güncelleme : 04.12.2008 21:55
Yeni Haber
atv'deki 'Elveda Rumeli' dizisinde 'Terzi Hasan'ı oynayan Tuna Orhan, evlerini özlemelerine rağmen, yol çok zaman aldığı için Türkiye'ye çok fazla gelemediklerini söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan Tuna Orhan, dizinin tutacağını ilk başta hissettiğini söyledi.

Dizide Terzi Hasan'ı oynayan Tuna Orhan, "Doğru proje, doğru cast zaten işin yüzde ellisini tamamlıyor. Başından beri hevesliydim ve hepimiz aynı hevesle çalışıyoruz. Projenin tutmasının da en büyük nedeni bu" diye konuştu.

ELVEDA RUMELİ DİZİSİNDEN KARELER



Makedonya'dan Türkiye'ye gidip gelmenin çok zor olduğunu ve bu nedenle orada ev tuttuğunu anlatan Orhan, "Hepimiz evimizi çok özlüyoruz ama bitse de dönsek düşüncesinde değiliz. Bir günlüğüne bile geldiğim oluyor, ama bazen 3 günlük bir ara oluyor, gelmiyorum. Yol hakikaten çok yoruyor bizi. Bizim bulunduğumuz yerden Üsküp havaalanına 2 saat. Oradaki malum beklemeler. Buradaki trafik falan derken bir günümüz yolda geçiyor zaten. Bazen bir kahve içiyoruz sonra yeniden sete çağrılıyoruz" dedi.

Daha önce 'Vizontele Tuba', 'Hokkabaz' ve 'Destere' filmlerinde rol alan Tuna Orhan, sinema konusunda katedeceği daha çok yol olduğunu anlattı: "İki sinema filmimde de çok iyi ekiplerle çalıştım. Çok şanslıyım. Sinema konusunda henüz yolun başında olduğumu düşünüyorum. Kendimi hala sinema oyuncusu olarak görmüyorum, ama sinema oyuncusu olmayı çok istiyorum. Bunu söylemek için bayağı yol katetmek gerektiğini düşünüyorum."

ALBÜM YAPMAK İSTİYOR

Uzun yıllardır müzikle uğraşan Tuna Orhan, programda da gitarıyla çaldığı bir parçayı söyleyerek izleyenleri şaşırttı. Orhan, "10 yıldır çok yırtındım albüm yapmak için. Kimse yapmadı. Şimdi yapacağım ve internete vereceğim herkes dinlesin. Belki bunların yaşanması gerekiyordu" şeklinde konuştu.