kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar nasıl olacak - HARİTALI

Giriş Saati : 04.12.2008 08:57
Güncelleme : 04.12.2008 21:55
Yeni Haber
Yapılan son değerlendirmelere göre; Bugün akşam saatlerinden sonra İzmir, Çanakkale ve Edirne çevrelerinde hafif sağanak yağış geçişleri görüleceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu bölgelerinde [Göller Yöresi (Isparta ve Burdur), İç Anadolu (Konya, Kayseri ve Sivas başta olmak üzere bölge geneli), Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Kastamonu, Karabük, Çorum, Amasya, Tokat ve Merzifon), Doğu Anadolu'nun batısı (Tunceli, Erzincan, Malatya ve Elazığ) ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde (Diyarbakır, Batman ve Siirt)] sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı yurt genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, yurdun güneydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, zamanla Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esecek.

ERZURUM'DA TERMOMETRELER EKSİ 14 DERECEYİ GÖRDÜ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde kuzeyden gelen soğuk hava etkisini sürdürüyor. Yetkililer, bölgede gece hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğünü, çarşamba gününden itibaren bölge genelinde aralıklarla kar yağışı beklendiğini bildirdi.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığının eksi 14 dereceyle Erzurum'da ölçüldüğünü belirten yetkililer, diğer illerde gece ölçülen sıcaklıkların sıfırın altında olmak üzere Kars ve Ardahan'da 12, Iğdır ve Erzincan'da 4, Ağrı'da 8 derece olduğunu kaydetti.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...