kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Umut'a bakan gönüllü annelerin bu fotoğrafı üzerine birçok aile Antalya'ya gitti. Hatay'dan gelen Gönül Demir onun çocukluk resimlerini getirdi ve adının Yıldırım olduğunu söyledi.

Umut ilk kez 'anne' dedi

Soner ÖZCAN / SABAH
04.12.2008
Antalya'nın Aksu ilçesinde 30 Ağustos 2008'de önce bir minibüsün, ardından da bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan Umut, çocuklarını kaybeden ailelerin umudu olmaya devam ediyor. 80 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayati tehlikeyi atlatan gencin hikayesinin SABAH'ta yer almasının ardından, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne Türkiye'nin her yerinden telefon gelmeye başladı. Umut'un çocukları olduğunu iddia ederek hastaneye koşan ailelerin sayısı 7'ye çıktı. Son olarak Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan 46 yaşındaki Gönül Demir, Umut'u 6 yıl önce 12 yaşındayken kaybolan oğlu Yıldırım'a benzetti.

ANNESİ OLABİLİR
Demir, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Umut'u ziyaret etti. Umut'un 6 yıldır aradığı oğlu Yıldırım olduğunu iddia eden Gönül Demir, oğlunun sırtında siyah bir iz olduğunu söyledi. Yapılan kontrolde Umut'un da sırtında bir iz olduğu belirlendi. Bu arada 95 gündür bilinci kapalı bir şekilde yatan Umut ilk kez Gönül Demir'e tepki verdi. Demir'i görünce 2 kez "Anne" diye konuşan Umut, Demir'in, "Ben senin annensem gözlerini kapat aç" sözleri üzerine gözlerini kapatıp açtı. Kesin sonuç için DNA testinin ardından belli olacak. Umut'a 95 gündür kendi çocukları gibi bakan Handan Yılmaz ve Gülsüm Kabadayı ise, onun- Gönül Demir'e tepki verdiğini söyledi. Gülsüm Kabadayı, Umut'un tedavisinin devam edebilmesi için maddi desteğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Haberin fotoğrafları