kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Canlandırdığım karaktere benzemiyorum

Giriş Saati : 25.11.2008 12:21
Güncelleme : 25.11.2008 23:26
Yeni Haber
Issız Adam filmi ile konuşulan oyuncu Cemal Hünal, canlandırdığı Alper isimli karakterle pek bir benzerliğinin olmadığını söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan oyuncu Cemal Hünal, çok beğeni toplayan Issız Adam filmiyle ilgili detayları anlattı.

Yönetmen Çağan Irmak'ın sette filme çok ağırlık vermediğini ve kendi haline bıraktığını ifade eden Cemal Hünal, "Çok net, iyi bir senaryo vardı elimde. Bir oyuncu için en büyük nimet. Çok düşündüm, acaba neyi kullansam, ne yapsam diye. Çağan devreye girdi, 'Bir daha okuma senaryoyu. Ezber de yapmanı istemiyorum. Bırak olduğu yerde kalsın, hazırlık yapma, hiçbir şey yapma' dedi.

Çağan Irmak'ın doğaçlamaya çok izin verdiğini ifade eden Cemal Hünal, canlandırdığı Alper karakteri ile kendisi arasında büyük farklar olduğunu anlattı. Hünal, "Benim kendimden çok uzak şeyler var karakterde. Ama bir oyuncunun eğitiminde zaten oynayacağı karakteri sevmek, onu benimsemek, arkasındaki sebepleri anlamak ve olabilme özgürlüğünü bulmak. Çağan'ın bana verdiği en güzel şeydi sette... Çok rahat çalıştık, çünkü olabilme özgürlüğümüz vardı. Bu özgürlük o sette rahat edebilmekte başlıyor zaten" şeklinde konuştu.

"Film çekilirken o kadar emindim ki güzel bir şey yaptığıma" diyen Hünal, bunun rahatlığı ile çalışmanın bir nimet olduğunu belirtti.

Yemek yapmayı sevmek dışında canlandırdığı Alper karakterine pek benzemediğini vurgulayan Cemal Hünal, doğada yaşamayı ve hayvanları çok sevdiğini sözlerine ekledi.