kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar ısınacak - HARİTALI

Giriş Saati : 25.11.2008 09:09
Güncelleme : 25.11.2008 23:26
Yeni Haber
Yurdun güney ve iç kesimlerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerin yükseklerinde karla katışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı batı bölgelerde 4 ila 6 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

YALOVA'YA YILIN İL KARI DÜŞTÜ

Yalova'nın yüksek kesimlerinde bulunan Sugören köyüne yılın ilk karı yağdı. Merkeze bağlı Sugören köyüne sabah erken saatlerde yağan kar etkili olmazken, çatıları beyaza bürüyen örtü güneşin çıkması ile kısa sürede ortadan kalktı.

Mevsimin ilk karını görmenin heyecanını yaşayan Sugören köylüleri, "Köyümüz her zaman ilk karın yağdığı yerdir. Bu yıl da gelenek bozulmadı ve Yalova'nın ilk karı köyümüze yağdı" şeklinde konuştu.

SEL BEKLENEN SİLİFKE'DE VATANDAŞLAR UYARILDI

Mersin'in Mut ilçesindeki Gezende Barajı'nın kapakları açıldıktan sonra Silifke ilçesinde sel uyarısı yapıldı.

Baraj kapaklarının açılmasından sonra Göksu Irmağı'nın su seviyesinin yükselmesi üzerine ırmak kenarında bulunan Bucaklı Mahallesi'ndeki ev sahipleri ile ovada bulunan Kurtuluş, Sökün köylerindeki vatandaşlar, gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.

Silifke Belediyesi zabıta ekipleri ile polis, sel baskını olabilecek evleri tek tek gezerek vatandaşları bilgilendirdi. Sel sularının akşam saatlerinde Silifke'ye ulaşması bekleniyor. Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu başkanlığında toplanan kriz masasında yapılan değerlendirmede, büyük bir sel felaketi beklenmediği belirtildi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...