kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Küçük kıza 15 gün tecavüz kabusu

CİHAN
Giriş Saati : 25.11.2008 15:06
Güncelleme : 25.11.2008 23:46
Yeni Haber
Bursa'da üvey babasıyla tartıştığı için evden kaçan 14 yaşındaki kızın 15 günlük tecavüz ve esrar kabusu, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerinin kafede yaptığı kimlik sorgusu ile son buldu. Küçük kıza tecavüz ve cinsel tacizde bulunan 6 kişi ise yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde üvey babasıyla tartışması üzerine evden kaçan G.İ.(14)'ye çok sayıda kişi tarafından cinsel tacizde ve tecavüzde bulunuldu. G.İ'nin yakalanmasından sonra yapılan araştırmada, kıza tecavüz edip, cinsel tacizde bulunan 1'i yaşı küçük 6 kişi yakalandı. Ortaya çıkarılan dramın altında yine ayrılan eş vakası çıktı. Annesi Saadet Ç'nin babasından ayrıldıktan sonra başka biri ile evlenmesini bir türlü kabullenemeyen G.İ., en son yaklaşık 15 gün önce üvey babası ile tartışarak evden kaçtı. Evden kaçtıktan sonra uygunsuz kişilerle tanışan G.İ. bir arkadaş grubu eline düştükten sonra tecavüze uğrayıp, esrar içirildi.

Evden kaçtıktan sonra G.İ., asker firarisi olan Murat T. (20) ile tanışıp arkadaş oldu. Murat T'nin tecavüzüne uğrayan G.İ., T'nin askere gitmesinden sonra onun arkadaşlarının eline düştü. Aralarında biri yaşı küçük 6 kişilik arkadaş grubu ile yaşamaya başlayan G.İ'ye çeşitli ortamlarda tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Ailesinin, kaybolduğu ihbarında sonra çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, kayıp küçük çocuklarla ilgili yaptığı çalışmada G.İ'yi bir kafede buldu. G.İ'nin sorgusunda kendisine Murat T. (20), Abdülbasit S. (24), Arif T. (21) ve İ.B (17)'nin tecavüz ettiği tespit edildi. Ayrıca Hüseyin Ş. (29), Bilal B.(20)ve Ufuk Y.(27)'nin ise G.İ'ye cinsel tacizde bulunduğu, alıkoyduğu, istismar ettiği ve esrar içirmeye çalıştığı belirlendi.

Yakalanan zanlılardan Abdülbasit S. (24), Arif T. (21), İ.B (17), Hüseyin Ş. (29), Bilal B.(20) ve Ufuk Y.(27) adliyeye sevk edildi. G.İ. ise annesi Saadet Ç'ye teslim edildi.