kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Müşterisi tarafından bıçaklandı

Giriş Saati : 25.11.2008 07:03
Güncelleme : 25.11.2008 23:26
Yeni Haber
İzmir'in Bornova ilçesinde, aracına binen müşterisi tarafından 17 yerinden bıçaklanan taksici Erkan Koç (32), tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kahramanlar Taksi Durağı'nda çalışan Koç, dün gece Altındağ semti Fazılpaşa Caddesi BİM Alışveriş Merkezi önünde, aralarında önceden bir alacak verecek meselesi bulunduğu öğrenilen E.A. (18) ile takside tartışmaya başladı. Çıkan kavgada E.A., belindeki bıçağı çıkararak Koç'u 17 yerinden yaralayıp kaçtı.

Erkan Koç, yaralı halde yakındaki Beşok Taksi Durağı'na giderek yardım istedi. Durakta çalışan 35 T 7655 plakalı taksinin şoförü Mithat Çalışkan (39), Koç'u hemen hastaneye götürdü. Ameliyata alınan evli ve bir çocuk babası Erkan Koç, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, Erkan Koç'un cep telefonundan yola çıkarak son olarak zanlı E.A. ile görüştüğünü belirledi. Ekipler, kısa bir süre sonra zanlıyı Balçova'daki evine girerken suç aleti bıçakla birlikte yakaladı.

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İzmir'in Bornova ilçesinde dün gece taksi şoförü Erkan Koç'u öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan E.K., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece katil zanlısı olarak yakalanan E.K.'nin, Koç'un taksisine hafta sonu bindiğini belirledi. İfadesi alınan E.K., kendisini gezdirme amacıyla taksimetreyi açmadan çeşitli yerlere götüren Koç'un, bunun karşılığında 750 YTL istediğini, parası çıkışmayınca da iki tane cep telefonuna el koyduğunu söyledi.

Ertesi gün yeniden buluştuğu Koç'a parayı denkleştiremediğini anlatarak cep telefonlarını geri istediğini belirten zanlı, bu sırada çıkan tartışmada şoförü bıçakladığını söylediği bildirildi. Bir mağazada çalıştığı öğrenilen E.K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

(CİHAN)