kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cin değil alkol çarptı!

Giriş Saati : 12.11.2008 09:32
Güncelleme : 12.11.2008 21:50
Yeni Haber
'Cin Geçidi' adlı korku filminde oynayan Tolga Karel, sete alkollü geldi. Yönetmeni ve tüm ekibi zor durumda bırakan Karel, aynı filmde rol alan nişanlısı Öykü Çelik'le de tartıştı...

TOLGA KAREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Alkollü araba kullanıp ters yöne girdiği için günlerce tartışılan oyuncu Tolga Karel, bu kez de sete içkili geldi. 'Cin Geçidi' adlı korku filminde, Tuğçe Kazaz ve nişanlısı Öykü Çelik'le birlikte rol alan Karel, Belgrad Ormanı'ndaki çekimlere tam üç saat rötarla katıldı. Zaman zaman dengesini kaybettiği ve ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen Tolga Karel, sete çağırılan basın mensuplarına röportaj vermek de istemedi. Yönetmen Özgür Selvi ve set çalışanlarına zor anlar yaşatan ünlü oyuncu, alkollü olduğu için nişanlısı Öykü Çelik'le de tartıştı.

İKİ KERE YAKALANDI

Yaprak Dökümü'ndeki 'Oğuz' rolüyle şöhrete kavuşan Tolga Karel, geçtiğimiz yıl iki kez alkollü araç kullanırken yakalanmıştı. İlk olayda, arabasıyla ters yöne giren ve 147 promil alkollü olduğu anlaşılan Karel'in ehliyetine altı ay süreyle el konulmuştu. İkinci olayda da, içki içtikten sonra motosiklet kullandığı anlaşılan Tolga Karel polisle tartışmıştı.

'BIRAKTIM' DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu, bir süre sonra "Artık duruldum, alkol almıyorum" demiş ve şu açıklamayı yapmıştı: "Çok dağıttığım bir dönemdi. Etrafımda çok fazla kamera falan vardı. Bir gün durdum ve 'Enerjimi bu karmaşaya harcayacağıma; sinemaya, oyunculuğa harcarım' dedim. Tamamen kendi kendimin psikiyatristi oldum."

GÜNAYDIN