kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Komedi Dükkanı'nda para değil, vefa geçer!

Giriş Saati : 01.11.2008 10:55
Güncelleme : 01.11.2008 22:08
Yeni Haber
Sezon başı istemediği 'Komedi Dükkanı'nı reytingi yüksek olunca transfer etmek isteyen Kanal D, hüsrana uğradı! TRT'ye 1 milyon dolar tazminatı bile ödemeyi taahhüt eden kanala Sinan Çetin, "Etik olmaz" cevabını verdi!..

Beyaz ve Okan Bayülgen'in şovlarından, istediği reytingi ve reklam gelirini elde edemeyeceğini öngören Kanal D, TRT'deki 'Komedi Dükkanı'nı transfer etmek için girişimde bulundu. Fakat, yapımcı şirket Plato Film'in sahibi Sinan Çetin ve programın prodüktörü Fırat Parlak, TRT'yle ikinci 13 bölüm için anlaştıklarını ve yıl sonuna kadar bu kanalda kalacaklarını belirtti.

CEZAYI DA ÖDERİZ

Çetin ve Parlak ayrıca yaptıkları anlaşmayı bozmaları halinde 1 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalacaklarını da söyledi. Transfer için ısrarlı olan Kanal D, programa daha yüksek bütçe sağlamanın yanısıra, bu cezayı da ödemeyi önerdi. Ancak Plato Film, TV8'de çok düşük ücretle program yaptıları dönemde kendilerine kucak açan TRT'ye sırt çeviremeyeceklerini belirtti ve bu cazip teklifi reddetti.

KANAL D İSTEMEMİŞTİ

Tolga Çevik'in sahnedeki performansı, prodüktör Fırat Parlak'ın da sesiyle son derece başarılı bir iş çıkardığı 'Komedi Dükkanı', ilk olarak TV8'de yayınlanmaya başlamıştı. Program, yeni sezon için Kanal D'ye önerilmiş ama geri çevrilmişti. 'Komedi Dükkanı' sonra, TV8'deki ücretinin çok üstünde bir rakama TRT'ye transfer olmuştu.

GÜNAYDIN