kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Açık öğretim kayıtları 17 Kasım'da sona erecek

Giriş Saati : 01.11.2008 17:05
Güncelleme : 01.11.2008 22:08
Yeni Haber
Anadolu Üniversitesi (AÜ) iktisat ve işletme fakülteleri, dikey geçiş, 2008 ÖSS ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans tamamlama ve lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt grupları için kayıt işlemlerinin 17 Kasım'da sona ereceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan açık öğretim, iktisat ve işletme fakülteleri, dikey geçiş, 2008 ÖSS ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans tamamlama ve lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt grupları için kayıt işlemleri 27 Ekimde başladı. 17 Kasım mesai bitimine kadar devam edecek kayıt işlemleri internet başvuru ve Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek.

Öğrenciler internet başvurusunu "aofkayit.anadolu.edu.tr" adresinden yapabilecek. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli olmayacak. Adaylar,internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları internet başvuru belgesinin örneğini alarak 2008-2009 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu'nda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayıp AÖF bürolarında kayıt yaptıracak.

İnternet başvurusu yapıldıktan sonra kayıt işlemleri 17 Kasım tarihinde mesai bitimine kadar gerçekleştirilecek. Bu tarihler arasında kayıt yaptıramayan öğrenciler, 21 Kasıma kadar mazeret belgeleriyle bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.

(İHA)