kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul'da su kesintisi

Giriş Saati : 01.11.2008 11:19
Güncelleme : 01.11.2008 22:08
Yeni Haber
İstanbul'da 3 Kasım pazartesi günü bazı semtlere 6 saat süreyle su verilemeyecek.

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Terkos Hamsu Terfi İstasyonu'nda bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Bu nedenle, 3 Kasım pazartesi günü 14.00-20.00 saatleri arasında, ''Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa ilçeleri, Fatih ve Bayrampaşa'nın bir kısmı, Beşiktaş ilçesi -sahil kesimi hariç- ve Kemerburgaz bölgeleri ile Bağcılar, Halkalı, Esenler, Bahçelievler ve Güngören ilçelerinin bir kısmında'' su kesintisi uygulanacak.

ANTALYA'DA SU KESİNTİSİ

Hafif raylı sistem çalışmaları nedeniyle 4 ve 11 Kasımda Antalya'nın büyük bölümüne su verilemeyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, hafif raylı sistem projesinin Çallı Kavşağı'ndaki çalışmaları nedeniyle içme suyu terfi hattı borusunun yeri değiştirilecek.

Çalışmalar nedeniyle 4 ve 11 Kasımda, Sakarya Bulvarı'nın kuzeyi hariç bütün Kepez bölgesinde, Eski Lara Yolu, Kaleiçi, Bahçelievler, Şirinyalı, Yeşilbahçe, Zerdalilik, Sinan, Haşim İşcan, Deniz, Kışla ve Elmalı mahalleleri dışında kalan bütün Muratpaşa ilçesi sınırlarında 07.00-19.00 saatlerinde su kesintisi uygulanacak.

BURSA'DA SU KESİNTİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Nilüfer İlçesi'nde 3 Kasım Pazartesi gününden itibaren 4 gün süreyle su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi'nde yapılacak içmesuyu şebeke rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 3 Kasım Pazartesi ile 6 Kasım Perşembe tarihleri arasında 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağı belirtildi. Açıklamada, Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi Denizciler Caddesi, Öğretmenler Caddesi ve Dumlupınar ile Ahıska caddeleri arasındaki bölgenin su kesintisinden etkileneceği bildirildi.

İZMİR'DE SU KESİNTİSİ


İzmir banliyo sisteminin geliştirilmesi projesi kapsamında 4-5 Kasım 2008 tarihleri arasında Çiğli ve Mavişehir'de su kesintisi yapılacağı duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada İzmir banliyo sisteminin 8. etap birinci kısım Çiğli Depo ve Atolye Tesisleri yapım iş nedeniyle içme suyu şebekesinin deplasman bağlantıları yapılacağından 4 Kasım 2008 Salı günü saat 09.00'dan 5 Kasım 2008 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar Çiğli Kipa, Carrefour Mavişehir, Soyak Konutları , Albayrak Konutları, Mavişehir 2. Etap, Mavişehir Koçtaş ve Bozoğlu inşaat alanında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

(AJANSLAR)