kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Sustalı bıçak: 75 bin dolar Kelepçe: 75 bin dolar Tabanca: 150 bin dolar

Milyonerler yarım milyar dolar harcamak için İstanbul'a akın etti

31.10.2008
Dubai ile İstanbul arasındaki rekabeti Türkiye kazandı. Rus, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinin zenginleri Türkiye'deki 'Milyonerler Fuarı'na akın akın geliyor. Fuar Türkiye'ye 500 milyon dolar kazandıracak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Milyonerler yarım milyar dolar harcamak için İstanbul'a akın etti
Abramoviç, Paris Hilton ve Michael Schumacher gibi isimleri bir araya getirince insanın aklına ilk olarak 'ün' ve 'lüks' geliyor. Türkiye'de bu isimlerin kullandıkları lüks eşyaları ve markalarını birleştiren şey ise 'Milyonerler Fuarı' oldu. 20 bin metre kare alanda 222 marka en lüks ürünleriyle 500 milyon dolarlık bir hacim yaratacak ve bunu sadece dört günde yapması bekleniyor. Bugün başlayacak ve 2 Kasım'a kadar açık olacak fuara giriş ücreti ise 75 YTL. Yani milyonerlerin lüks yaşamlarını dört gün seyretmenin bedeli 300 YTL.

*MİLYONER FUARINDAN KARELER...

15 BİN ZİYARETÇİ VAR
Fuarın Türkiye'ye gelmesi pek de ilginç değil. Özellikle Körfez ve Rus sermayesine yakınlık düşünülünce fuara büyük ölçüde bu ülkelerden katılım bekleniyor. Fuarın düzenleyicisi olan CNR Holding Genel Müdürü Rüştü Barkay, aralarında Dubai, Bahreyn ve Katar'ın yer aldığı Ortadoğu ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Azerbaycan ile Suriye İran ve Yunanistan'dan toplamda 15 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi. Bu arada zengin davetliler fuara katılmak üzere özel uçakları ile dünden itibaren İstanbul'a gelmeye başladı. Zenginlerin özel uçakları İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da ilgi odağı oldu. Yolcularını bıraktıktan sonra Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali ile Batı- 2 Apronu'na park eden jetler, milyon dolarları bulan fiyatlarıyla da dikkat çekti.