kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ahmet Çalık

Türkiye'nin tanıtımına Bursa'nın 2 şirketinden 'kalite'li destek geldi

EVRİM ERGİN / PARİS
29.10.2008
Bursagaz ile Bursa Bosch, Avrupa Kalite Büyük Ödülü'nü alırken, Çalık Grubu Başkanı Ahmet Çalık "Türkiye'nin promosyonu için büyük önem taşıyor" dedi..
2004'te Çalık Holding tarafından özelleştirmeden alınan Bursagaz, Avrupa'da 20 yıldan bu yana verilen Avrupa Kalite Yönetim Vakfı-EFQM büyük ödülünün sahibi oldu. Ödülü Çalık Holding adına Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık aldı. Çalık, törende yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bu ödülü Türk milletine armağan ettiklerini söyledi. Ödülün Türkiye'nin promosyonu için de büyük önem taşıdığını dile getiren Çalık, "Başarısına ilk günden inandığımız Bursagaz'ın sizin de takdirini kazanması bizim için büyük gurur kaynağıdır" dedi.

'PARAYLA ÖLÇÜLEMEZ'
İlk günden bu yana kaliteyi kendilerine amaç edindiklerini belirten Ahmet Çalık, bu ödülün gösterilen bütün çabaların parayla ölçülemeyecek bir sonucu olduğunu dile getirdi. "Şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına aldığım bu ödül, sadece şirketimizin değil, güzel ülkemizin isminin yüceltilmesi anlamında da büyük önem taşımaktadır" diye konuşan Çalık şunları söyledi: "Ülkemizin yarın Cumhuriyet Bayramı, bu bayrama bu ödülü armağan ediyoruz" dedi. Çalık konuşmasını Bursagaz'ın eski genel müdür Ertuğrul Altun ve şu anda genel müdür vekilliğini yürüten Hasan Erbil Doyuran ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek tamamladı. Ödül töreni Paris'in ünlü Louvre Müzesi'nin önündeki camdan piramitin altındaki oditoryumda yapıldı.

ÖDÜL TÖRENİ LOUVRE'DA
Törenin açılış konuşmasını Fransız Hükümeti Sözcüsü ve Tüketici İlişkileri'nden Sorumlu Bakan Luc Chatel yaptı. Bakan Chatel, törende yaptığı konuşmada, özellikle kalite verimliliğinin artırılmasının çevre ve karbon emisyonlarının düşürülmesi konusunda büyük önem taşıdığını dile getirdi.