kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany (sağda) ve Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan videfon tanıtımında servisi ilk kez kullananlardan biri oldu. Şimdi telefon CeBIT Bilişim’de tanıtılacak.

Hızlı internet ucuz ve görüntülü alo yaptıracak

Giriş Saati : 07.10.2008 11:20
Güncelleme : 07.10.2008 17:39
Yeni Haber
Yurtdışın veya yurtiçinde hızlı internetin nimetleri bitmiyor. Türk Telekom hızlı internetin avantajları mobil internet ile ucuz telefon konuşmalarına taşıyor. İlk deneyimi de salon kadar büyük standında CeBIT’te yaşatıyor...
Evlere, ofislere hızlı internet gelmesi yetmedi Şimdi yurtdışında da hızlı internet bağlantısı kullanarak ucuz telefon konuşması yapma olanağı sunuluyor. Türk Telekom yaklaşık 1 ay önce hızlı internet erişimini mobil ortama ve yurtdışı dolaşım anlaşmalarıyla dünyanın her yerine taşıyacağını açıklamıştı. Şimdi tüm bu hizmetler CeBIT Bilişim Eurasia'da Türk Telekom, 7-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia 2008'de İletişim Teknolojileri Sponsoru olarak yerini almaya hazırlanıyor. Bireysel ve kurumsal teknolojilerin sergilendiği 7'inci ve üncü salonlarda toplam 4 bin 550 metrekarelik bir alan üzerinde yer alacak olan Türk Telekom ailesi, yakınsama teknolojilerini ve yeni nesil iletişim ürünlerini sergileyerek fuar ziyaretçilerine geleceği bugünden yaşama imknı sunacak.

*CEBIT BİLİŞİM FUARINDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TELEKOM AİLESİ DEV SALONDA

Türk Telekom, Avea, TTNET, Argela, Innova, Sebit ve AssisTT şirketlerinden oluşan Türk Telekom ailesi, grup sinerjisinin sonucu olarak yaratılan bireysel ve kurumsal ürünlerini CeBIT Bilişim'de iki salonda birden yer alarak yansıtacak.

Rekabetçi pazar koşullarında katma değerli ürünler ile farklılaşmanın önemine inanan Türk Telekom Grubu, "convergence" yani "yakınsama" teknolojileri ile sektöre öncülük etmeyi hedefliyor. Türk Telekom Grubu, sabit telefon hizmetinden, mobil telefon hizmetlerine, ADSL internet erişiminden içerik hizmetlerine kadar pek çok iletişim hizmetini yakınsama" çatısı altında entegre ederek, kullanıcılara yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünler sunuyor. Bu sayede kullanıcılar entegre iletişim hizmetlerini tek merkezden sağlama olanağına kavuşuyorlar.

Bu vizyonla ortaya çıkan mevcut ürünlerimiz ve kısa bir süre sonra pazara sunmayı planladığımız yeni ürünler CeBIT Bilişim'de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

GÖRÜNTÜLÜ TELEFON

Türk Telekom, 7. salondaki dev stand içinde kendine ayrılan 1200 metrekare büyüklüğündeki alanda Videofon ailesinin yeni üyeleri, Wi-Ro, Wi-phone ve 3G destekli telefonlar gibi daha birçok yeni ürün ve servisini sergileyecek. Yakın bir zamanda, müşterilerin kullanımına sunulması planlanan 3G (3. nesil iletişim) destekli yakınsama ürün ve hizmetlerinin ilk örnekleri fuar ziyaretçilerine yine bu dev standda tanıtılacak.

Yeni tarifeler ve kampanyalar, e-fatura uygulaması gibi kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları da 1200 metrekarelik standda ziyaretçilerle paylaşılacak. Standın önemli bölümlerinden biri de, yenilikçi iletişim teknolojileriyle donatılan 40 metrekarelik akıllı bir ev konsepti. Bu mekanda ziyaretçiler, geleceğin evinde yaşama fırsatını yakalayacaklar. Ayrıca, bu standda geleceğin teknolojileri ile yaşamın anlatılacağı bir platform kurulması için çalışmalara başlandı.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany (sağda) ve Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan videfon tanıtımında servisi ilk kez kullananlardan biri oldu. Şimdi telefon CeBIT Bilişim'de tanıtılacak.