kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Mobil hızlı internet işinize, cebinize akacak

Giriş Saati : 07.10.2008 11:02
Güncelleme : 07.10.2008 17:39
Yeni Haber
Yaşamı kolaylaştıran ve zenginleştiren mobil teknolojilerdeki son yenilikler, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’ndaki Turkcell standında ziyaretçilerle buluşacak...
Mobil iletişim teknolojileri CeBIT Bilişim'in en çok ilgi çeken bölümlerinden biri olacak. 7'inci salonda bu konuyla ilgili kurumsal ve bireysel çözümler uygulamalarla anlatılacak. Yaklaşık 10 yıldır konuşulan ve 2009 yılının ortalarından itibaren Türkiye'de de kullanılması beklenen üçüncü nesil (3N) mobil iletişim teknolojilerinin en canlı örnekleri Cebit Bilişim'de olacak.

*CEBIT BİLİŞİM FUARINDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Avrasya'nın en büyük bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri fuarlarından biri olan Cebit Bilişim Eurasia Fuarı'nı 11 yıldır "Ana Sponsor" olarak destekliyor. Turkcell, TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde, 7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, bu yıl 7. Salon'daki 1.760 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini ağırlayacak. Turkcell bu sene ürün ve hizmetlerini, "Ofis", "Araç", "Ev", "Mobil Ofis", "Eğlence", "Sokak", "3G", "Telemetri" ve "gnçtrkcll Caf" ana başlıkları altında tanıtacak. MOBİL POSTA CEPTE Turkcell'in bu 9 ana başlık altında 3G teknolojisi ve Hızlı Mobil İnternetten Mobil TV'ye, Sağlık Portalı'ndan İştePosta'ya, Mobil İmza'dan Telemetri uygulamalarına kadar tanıtacağı ürün ve hizmetler, Turkcell standına gelen tüm ziyaretçilere uygulamalı olarak anlatılacak.

Turkcell standını ziyaret edenler, yeni mobil teknolojilerle tanışırken, her yıl olduğu gibi yine gün boyu devam edecek etkinliklerle eğlence fırsatını da yakalayacak.

Fuar arama motoru

TURKCELL'LİLER, cep telefonları üzerinden kullanabilecekleri bir arama motoru sayesinde fuara katılan firmalar, salon, ürün ve sektör bazında arama yapma olanağı da bulacak. Turkcell müşterileri, CEBIT yazıp 2580'e kısa mesaj gönderebilir.
Haberin fotoğrafları