kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Hayatımın en mutlu anıydı'

Özlem AVCI / MAGAZİN
07.10.2008
Orhan Pamuk'un 'Masumiyet Müzesi' romanı "Hayatımın en mutlu anıymış, bilmiyordum" cümlesiyle başlıyor. "Peki sizin hayatınızın en mutlu anı neydi?" Ünlülere sorduk.....
HANDE ATAİZİ
Ödülü elime aldığım an
1996'da Mum Kokulu Kadınlar ile Altın Portakal kazandım. Bu tür ödüllerin ne kadar değerli olduğunun farkında olmadığımdan mı yoksa heyecandan mı, bilmiyorum: Meğer Altın Portakal'ı havaya kaldırdığım zaman hayatımın en mutlu anıymış; yeni anladım.

BURCU GÜNEŞ
Manço'nun anonsu
Bodrum'da Barış Manço'nun alt solisti olarak sahneye çıkmıştım. Bana "Seyirciler benim için geldi. Ama eminim senin ilk solo konserin daha kalabalık olacak" dedi. Dediği de çıktı. Bu anı unutamam.

OYA BAŞAR
Anne olduğum an
Annelik bambaşka bir duygu. Kızım alınacak ama ilk kez anne olunduğu an, unutulmaz. Benim en mutlu olduğum an, ilk çocuğum Umut'u doğurduğum andır.

SİBEL CAN
Alkışları duyunca
İlk kez assolist olarak Maksim'de sahneye çıktığım, alkışları duyduğum an... Her alkış büyük heyecan yaratır ama duyduğum hiçbir alkış, o ilk alkışlar gibi etki bırakmadı bende.

ATİLLA SARAL
Motorla ilk tur
Motosiklet çocukluğumdan beri tutkumdu. Bugüne kadar birçok motorum oldu Ama en mutlu anım, 18 yaşımda ilk motorumu aldığım andı...

RAGIP SAVAŞ
Kızımla ilk uyku
Hayatta en mutlu olduğum an kızımın yanımda benimle birlikte uyuduğu ilk zamanmış. Kızım ve benim için bu bir ilkti. Bu nedenle kızımla uyuduğum o gece, hayatımın en mutlu anıydı.

EMRAH
Ehliyetimle ilk
Hayatımın en mutlu anı, ehliyetimi ilk aldığım zamandı. Tek başıma trafiğe çıkmanın mutluluğu unutulmayacak kadar büyüktü.