kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

iPhone 3G'nin kutusunu açtık!

27.09.2008
Küçük bir kutunun içine sığdırılan şık tasarıma sahip iPhone fazla yer kaplamıyor.
Kutunun içinden önce kullanım kılavuzları çıkıyor.
Onun altında ekran koruyan filmiyle iPhone 3G yatıyor. Dokunduğunuz anda şık bir telefon hissini her detayından alıyorsunuz. Telefonun bazı özellikleri rakiplerine göre eksik olsa bile, pek çok kişi eksiklikleri görmezden gelebiliyor. Siyah iPhone 3G, parmak izi lekesini üstünde en çok belli eden renk. Üstelik siyah renk, çizilmeleri hemen ele veriyor.
iPhone 3G'nin kutusunu karıştırmaya devam ediyoruz. Önce USB kablosu ve onun aynı zamanda şarj ünitesi olarak kullanılmasını sağlayan daptörü iki parça halinde kutudan çıkıyor. Müziksevenler için bir de kutudan kulaklık çıkıyor. Eğer memnun kalmazsanız başka kulaklık kullanabiliyorsunuz. Ben memnun kalmadığım için kendi kulaklığımı kullanıyorum. Uyum sorunu yaşamıyorsunuz.
Şimdi sıra geldi SIM kartı yerleştirmeye.. SIM kartı telefonun üst tarafından yerleştiriyor ve SIM kart kızağını çıkarmak çok zahmetli. Bir alet kullanmak zorundasınız. Ben ataş kullandım. Ucunu bükerek uzattığım kızağın deliğine sokarak, kızağı dışarı çıkardım. Sonra kızağın üstüne kullanım kılavuzunda olduğu gibi yerleştirdim.
Şimdi sıra geldi asıl önemli kısma...
Önce bilgisayarınıza iTunes yazılımının güncel versiyonunu indirmiş olmanız gerekiyor. Siz bu sırada diğer telefonunuzdaki adres defterini bilgisayarınızın Outlook'una yükleyin.
Ardından iTunes aktivasyonu için bilgisayarınızın USB kablosunu, bir ucu telefona bir ucu da bilgisayara gelecek şekilde takın. Bilgisayarın tanınması ve iTunes mönüsünde görünmesi için Shift ve Ctrl tuşlarına aynı anda basın. Burada yazılım güncellemelerini ve iTunes aktivasyonunu gerçekleştiriyorsunuz. Bundan sonra telefon özelliğini kullanmanızda hiçbir sakınca yok.
Şimdi iPhone ile aşk yaşamaya başlayabilirsiniz.