kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Teri Hatcher Vanessa Williams Hayden Panettiere Eva Longoria Katherine Heigl

Emmy kıyafet ödülleri

Ayşe Ferhangil
20.09.2008
Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri bu akşam 60. kez dağıtılacak. En iyi oyuncu veya dizi hangisi olacak bilinmez ama biz gecenin şıklıktaki en güçlü adaylarını değerlendirdik..
İLİŞKİLİ HABERLER
Emmy kıyafet ödülleri
Bugün sabaha karşı yayınlanacak 60. Emmy Ödülleri'ndeki performans favorilerini açıklamak bana düşmez ama kırmızı halıda kimlerin parlayacağı ile ilgili birkaç yorum yapmak istiyorum.
Oscar'ların ardından Amerika'nın en göz kamaştırıcı kostüm geçidine sahne olacak Emmy, tarihinde pek çok kıyafeti ve pek çok ünlüyü moda dünyasının tahtına taşıdı ve tahmin edersiniz ki bir o kadar çok kişi de Emmy'lerin kırmızı halısı nedeniyle modada ve belki de kariyerlerinde lanetlendi. Sinema eleştirmenleri bana kızabilirler ama emin olun medyada daha büyük yer almak için ödüle layık görülmek yetmiyor.

DEKOLTE ŞART
Fotoğrafınızın tam sayfa açılmasını istiyorsanız pilatesle güçlendirilmiş bir sırt dekoltesi, biraz göğüs dekoltesi ve vücudu saran bir elbise şart. Şöyle bir örnek vereyim; geçen sene Kaufman Franco imzası taşıyan parlak, derin sırt dekolteli, diz boyunda elbisesi ile Desperate Housewives dizisinin yıldızı Eva Longoria göklere çıkartılıp, fotoğrafı dünyanın dört bir yanındaki gazete ve dergilerde boy boy yayımlanırken, Heroes dizisinin seksi amigo kızı Hayden Panettiere ise giydiği tafta elbise yüzünden uzun süre alay konusu oldu. Hatta giydiği Marc Bouwer markalı elbise yüzünden Hayden'in 'galaya sokmak istediği yeni yetme arkadaşlarını eteğinin altına gizlemek için böyle bir seçim yaptığı' bile konuşuldu.
Neyse ki Hayden'in kötü kaderi bugün değişecek ve onun yerine başka ünlüler alay konusu olacak ve birileri de bu arada yıllardır hayalini kurdukları 'yıldız' koltuğuna oturacak.
Önce en iyi giyinmesi muhtemel ünlülerden başlayalım.
Eminim yarın gazetelerin Emmy'lere ayırdığı sayfalardaki en büyük yeri Project Runaway'in sunucusu Alman top model Heidi Klum kaplayacak.
'En İyi Realite Şovu Sunucusu' ödülüne de aday olan hatta AOL televizyonu tarafından favori gösterilen Klum'u büyük bir ihtimalle Christian Dior bir kostüm içinde göreceğiz. Kostümlerini her zaman şarkıcı kocası Seal'i koluna takarak tamamlayan Klum, kırmızı halıda uzun zamandır John Galliano ile mükemmel bir ortaklık kuruyor.
Modelin 2008 Oscar töreninde giydiği John Galliano Haute Couture markalı kırmızı tafta elbise çok beğenilmişti; Klum'un iddialı bir kıyafetle 'En İyi Giyinen Kadın' ödülünü alacağını düşünüyorum. Klum'un ardından şıklıkta Eva Longoria, sunucu Ellen DeGeneres ile evlenen Portia Di Rossi (Nip-Tuck), America Ferrera (Ugly Betty), Vanessa Williams (Ugly Betty), Cynthia Nixon (Law&Order, Special Victims Unit), Katherine Heigl (Grey's Anatomy) ve Christina Applegate (Samantha Who?) de şıklık yarışında derece için yarışacaklar. Hatta Applegate birkaç açılışta yaptığı gibi, 60. Emmy Ödül Töreni'ne de Ellie Saab markalı bir kıyafet giyerse Klum'un tahtını sarsabilir.
Bir de 1950'lerde geçen Mad Men dizisi var. 'En İyi Kostüm Ödülü'nü alması beklenen dizinin oyuncuları da törende spotları kendilerine çevirecek gibi duruyor. Bu arada yanlış anlaşılmasın, benim adaylarımdan bir bölümünün Emmy Ödülleri için adaylığı yok. Ama hayatta her şey bir arada olmuyor değil mi? Şimdi gelelim 'En Kötü Giyinenler' listesine. Bana sorarsanız geçen sene bu talihsiz isimlerin başını çeken Hayden Panettiere bu yıl daha dikkatli davranacak.
Fakat ne yapsalar, ne etseler bir stile kavuşamayacak ünlüler de var. Mesela Weeds dizisinden Elizabeth Perkins, Brothers and Sisters dizisinin başrol oyuncusu Sally Field, Lost dizisinin yıldızı Evangeline Lilly ve şimdiye kadar tek bir kırmızı halıda şık görünmeyi başaramayan Teri Hatcher başı çekecek. Bir gazeteci böyle isteklerde bulunmaz ama umarım bu konuda yanılırım.
Haberin fotoğrafları