kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Elizabeth Hurley, Dr. Peter D'Adamo'nun diyetini uygulamış.

Tam benim tipim!

Giriş Saati : 04.07.2008 23:48
Güncelleme : 06.07.2008 02:33
(The GenoType Diet)
- Önerilen ne? Genlerimiz, biz henüz dünyaya gelmemişken bile bedenimiz üzerinde büyük bir etki yaratıyor. Genetik yapımızı tanımamızı ve genlerimizi kontrol etmemizi sağlayan bu diyet yağ stoklayan genleri kontrol altına almayı, kilo verebilmeyi ve hastalık riskini azaltmayı vaat ediyor.
- Kimler için? Bugüne kadar o reçete senin, bu reçete benim tüm diyetler arasında gezinen, kıdemli zayıflama adayları için birebir.
- Kurallar: Kitabın yazarı Dr. Peter D'Adamo'nun kurallarını takip etmek şart. Kendisi, göz ardı ettiklerinizin değil, yediklerinizin ilerlemenizi sağladığını anlatıyor. Sinirliyken ve stres altındayken yemek yememeyi öneren D'Adamo'ya göre akşam 19.00'dan sonra ağır, büyük bir öğün yenmesi de, ardından aşırı egzersiz yapılması da sakıncalı. "Sabah kalkar kalkmaz, yatağınızdan çıkın. Protein ve nişastaları ayırın ve yatağa asla stresli girmeyin," diyor doktor.
- Öneriler: Genetik tipinizi bulmanız, ipucu oyununu andırıyor. Balık etli misiniz? Atletik yapıda mısınız? Yoksa bir armuta mı benziyor hatlarınız? D'Adamo, geliştirdiği bir geometrik sistem sayesinde kalçalarınızın göğsünüze göre daha kalın olup olmadığını, 1500 pound tutarındaki bir testle bulabileceğini vaat ediyor.
- Sonuçlar: Bu diyetin bir ay içinde üç kilo vermeyi garantilediği görülüyor. Uygulaması kolay bir planı olan bu diyet türü, içinde yüzlerce farklı tarifi barındırdığı için, diyeti uygulayan kişi asla sıkılmıyor.
- Favori önerisi: D'Adamo'nun uzun vadeli bir yol haritası olduğunu söylediği bu diyet için sabırlı olunmalı ve çok sık tartılınmamalı! Stella Mc Cartney de hamileyken diyet yapmış.