kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Dört aylık hamile olan Pınar Altuğ kadar eşi Yağmur Atacan'ın da heyecanlı olduğu söyleniyor.

Yeni sezonda ilk kez işsiz kaldım

Başak ÇOKAN
Giriş Saati : 05.09.2008 22:18
Güncelleme : 06.09.2008 19:03
Pınar Altuğ'un, bu ayın başında ekrana gelmesi planlanan bebek sağlığı ve hamilelik ile ilgili programı başlamadan yayından kaldırıldı. Altuğ 'ilk kez, sezon başında işsiz kaldığını' söyledi..
Pınar Altuğ'a, yeni sezonda iş yok! Özel bir televizyon kanalıyla yaz başında, bebek ve hamilelik konularının işleneceği bir program yapmak için sözleşme yapan Altuğ, bunun rahatlığı ile gelen diğer teklifleri reddetmişti. Ama kanalın tüm programları iptal etmesiyle güzel sunucu ortada kaldı.

Yoga yapacağım
"Bu benim için gerçekten büyük bir gol oldu. Çünkü bu projeye çok güvendiğim için gelen tüm teklifleri geri çevirdim. Hayatımda ilk kez bir sezona işsiz giriyorum" diyen Altuğ, bu dönemi yoga yaparak ve yeni projeler üreterek değerlendireceğini ifade etti. Hamileliğinin çok sağlıklı ilerlediğini söyleyen güzel sunucu, 6.5 ayını doldurmadan bebeğiyle ilgili kimseye bilgi vermeyeceğini belirtti. Büyüklerinin kendisini bu konuda uyardığını söyleyen Pınar Altuğ, "Hamilelik bu aylarda otururmuş. Ben de nazardan korktuğum için sadece sağlıklı olduğumu söylemekle yetiniyorum" diye konuştu. Altuğ, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklayan Demet Şener'i arayıp, tebrik ettiğini de söyledi: "Demet de bana yetişti. Bebeklerimizi birlikte büyüteceğiz artık..."
Haberin fotoğrafları