kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Yumuşak dokunuş

Giriş Saati : 04.07.2008 23:47
Güncelleme : 06.07.2008 02:33
(The Cellulite Solution - Selülite Çözüm)
- Önerilen ne? Selülitinizin olmaması için doğru beslenmeniz, kafein bazlı bir serumu sorunlu bölgeye uygulamanız, egzersiz yapmanız, beden fırçalarını sık sık kullanmanız ve organik katkı maddelerinden kokteyller ile destek almanız öneriliyor.
- Kimler için? Kate Moss'un bile 'portakal kabuğu' görünümü olduğunu düşünürsek, her kadın için.
- Kurallar: Yiyebildiğiniz kadar antioksidan ve 'mucize' gıdalardan beslenmelisiniz. Bu aslında çok da sıkı bir diyet değil. Yumurta, soya, tahıllar, balık, sade yoğurt, fasulye ve tavuk, yiyebilecekleriniz arasında. Bunun dışında kırmızı et ve şekere kesinlikle yer yok.
- Öneriler: Selülitten kurtulmak için, her gün evinizde özel bir karışım yapıp uygulamalısınız. Yıllarca yeryüzündeki hemen her kadında olan selülitleri tedavi etmek için çalışmalar yapmış Dr. Howard Murad, kitabında bu özel suların tariflerini veriyor.
- Sonuçlar: Test edildiğinde görüldü ki; aslında inceltmeye ve zayıflatmaya yönelik olmayan bu diyet, iki haftada iki kilo verdirmeyi de başarıyor. Hem selülitlerinizden, hem de kilolarınızdan kurtuluyorsunuz.
- Favori önerisi: Somon balığı, yumurta ve vücudun su oranını dengeleyici sebze ve meyveler, cildi gözle görünür derecede güzelleştiriyor.