kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Diziden ayrıldı reklamda buluştu

BAŞAK ÇOKAN
Giriş Saati : 05.09.2008 22:26
Güncelleme : 06.09.2008 19:03
Bir içecek firması Ramazan ayı reklam kampanyası için Hümeyra ve Gazanfer Özcan ile anlaştı. İkilinin daha önce aynı firmanın reklamında rol alan Aysun Kayacı'dan daha fazla ücret aldığı konuşuluyor..
'Avrupa Yakası' dizisinin oyuncuları, firmaların vazgeçilmez reklam yüzleri olmayı sürdürüyor. Dizinin neredeyse tüm kadrosu reklam filmlerinde rol alıyor. Dizinin hem oyuncusu hem de senaristi Gülse Birsel ile başlayan bu furya; Hale Caneroğlu, Binnur Kaya, Engin Günaydın, Timur Acar, Vural Çelik ve Tolga Çevik ile devam ederken bu ikiliye Gazanfer Özcan ve yeni sezonda diziden ayrılan Hümeyra da eklendi. Son iki yıldır Aysun Kayacı ile çalışan Pepsi bu kez reklam kampanyasında Gazanfer Özcan ve Hümeyra ile anlaştı. Firma yetkilileri, iki ünlü oyuncunun ekran karşısındaki uyumlarının reklam filmine yansıyacağından emin olduklarını söyledi.

Aysun'dan pahalı!
Reklam filminin senaryosunun diziden uzak olduğunu söyleyen Hümeyra ve Gazanfer Özcan'ın anlaştıkları ücret gizli tutuluyor. Ancak iki ünlü oyuncunun Aysun Kayacı'nın aldığı 250 bin YTL'nin üzerinde bir rakama anlaştıkları konuşuluyor. Reklam önümüzdeki hafta yayınlanacak.
Haberin fotoğrafları