kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Ateşin Düştüğü Yer

Tiyatro

Giriş Saati : 06.09.2008 00:09
Güncelleme : 06.09.2008 17:21
Ateşin Düştüğü Yer
Levent Kırca Tiyatrosu, sezona 18 Ekim'de Bahçelievler Kültür Merkezi'nde Ateşin Düştüğü Yer adlı komediyle başlıyor. Devlet ve Şehir tiyatrolarının genç sanatçılarından oluşan 50 kişilik prodüksiyon, müzikli ve danslı bir çalışma... Tekin Duman'ın yazdığı, Levent Kırca'nın üç çocuk sahibi demiryolu memuru Ruhi'yi canlandırdığı Ateşin Düştüğü Yer oyununda Lale Oraloğlu, Ali Demirel, Mehmet Güney, Ahmet Çevik gibi oyuncular da var.
Bilgi için: www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu. com)

Oyun Atölyesi'nden Testosteron
Oyun Atölyesi, perdesini de 2 Ekim'de Testosteron adlı oyunla açacak. Andrzej Saramonowicz'in yazdığı oyunu Neşe Taluy Yüce dilimize kazandırmış. Kemal Aydoğan'ın yönettiği oyununda Metin Coşkun, Fırat Tanış, Emre Karayel, Sezai Paracıkoğlu rol alıyor. Nikâh töreninde gelin, damat adayını kocalığa kabul etmediğini açıklayıp, davetlilerden birini işaret ederse neler olur? Tabii ki kavga çıkar.

Evlilikte Ufak Tefek Oyunlar
Geçtiğimiz sezon Haluk Bilginer'le Vahide Gördüm'ün rol aldığı ve kapalı gişe oynayan Evlilikte Ufak Tefek Oyunlar adlı oyun da 15 Ekim'den itibaren sahnelenmeye devam edecek. Oyun Atölyesi, bu sezon bir de indirimli ilk hafta uygulaması başlatıyor. Bilet fiyatları ilk haftanın tüm oyunları için 10 YTL olacak. Tel: (0216) 345 39 39

Tiyatro Dot
Tiyatro Dot, 16 Ekim'de Kayıp Cennet ve Dün Meydana Gelen Bir Olayda adlı iki oyunla sezona başlayacak. Kayıp Cennet'te Ezgi Mola, Cemil Büyükdöğer, Hakan Meriçliler ve Gonca Vuslateri rol alıyor. Dün Meydana Gelen Bir Olayda'da ise Ayçe Abana, Şebnem Bozoklu, Cemil Büyükdöğerli, Hakan Meriçliler oynuyor. Sekiz ay sürecek Dotbilsarda projesi kapsamında da her ay iki-üç yeni oyun prömiyer yapacak. Projenin ilk oyunu: Vur/Yağmala/Yeniden... (Bilgi için: www.go-dot.org)

Sadri Alışık Tiyatrosu
Sadri Alışık Tiyatrosu, Mehmet Baydur'un Yeşil Papağan Limited adlı oyunla perdelerini açacak. Kasım ve aralık aylarında da Orhan Kemal'in 72. Koğuş ve Attila İlhan'ın şiirlerinden derlenen Ne Kadınlar Sevdim oyunları sahnelenecek.
Tel: (0212) 244 62 76

İstanbul şehir Tiyatroları
Şehir Tiyatroları perdelerini 1 Ekim'de Kerem Yılmazer Tiyatrosu'nda açıyor. Sezonun iddialı oyunları arasında Tiyatro Festivali'nde de gösterilen Kırmızı Pazartesi var. Kabare Müzikali de orijinal formatıyla sahnelenecek. Başrolünde Jülide Kural'ın oynadığı Çehov'un Vişne Bahçesi de yılın önemli oyunlarından biri...