kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Mehmet Barlas

Mehmet Barlas atv Haber'e geçici olarak gelmişti

Giriş Saati : 05.09.2008 22:24
Güncelleme : 06.09.2008 19:12
* Ali Kırca ve ekibinin gidişinden sonra atv Haber'in kan kaybettiği düşünüldü. Şu anda durum nedir? Haberde herhangi bir değişiklik olacak mı?
Şu anda bir değişikliğimiz yok. Fuat Uğur yönetiminde, haberde yeni bir yapılanmaya gittik. Hem reyting, hem de içerik anlamında haberlerden memnunum. Haberlere araştırmacı gazetecilik yönünde nitelik kazandırmaya çalışacağız. Diğer rakiplerimiz; Ali Kırca, Uğur Dündar, M. Ali Birand ekran yüzleri... Onların tabii ki sunum şekilleri haberin izlenmesinde katkı sağlıyor. Ama aslında haberler içerik açısından da seyredilmeli. İçerikle diğer haber bültenlerinden sıyrılacağımızı düşünüyorum.

* Mehmet Barlas'ın atv Ana Haber'den ayrılma sebebi neydi?
Mehmet Barlas benden önce başladı. Anladığım kadarıyla Ali Kırca ile boşalan yeri bir süreliğine doldurmak için atv Haber'e geldi. Biliyorsunuz, Mehmet Barlas SABAH'a baş yazar olarak geldi. sunuculuğu da tamamen yönetim kendisine rica ettiği için, geçici bir süreliğine yaptı. Ben geldiğimde kendisine sordum, yaz aylarından itibaren yapmayacağını söyledi. Zaten şu anda da sesinde problem var. Ufak bir rahatsızlık geçirdi. Bu konuda başarı veya başarısızlığa dayalı en ufak bir şey yok. Kendisi zaten bu görevi geçici yapmak üzere yönetimle anlaşmış.