kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
31 Ağustos 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Önemli olan o aşkın bizi mutlu edip etmediğidir...

Güncelleme : 30.08.2008 21:16
-Az önceki cevabınızdan tatmin olmadım; söyler misiniz, Kemal gibi tutkulu bir aşk yaşadınız mı hiç?
- O zaman ikinci cevabımı çıkarayım sizin için: Benim hünerim; zor şeyleri yaşamak değil, onları yaşamış olan insanlarla kendimi özdeşleştirebilmektir.

- Çok politik oldu bu!
- Siz gerçek cevabı mı istiyorsunuz, aklınızdaki cevabı mı? Gerçek cevap bu!

- Peki... Füsun için aşk "Bir insanın uğruna bütün hayatını verebileceği, her şeyi göze alabileceği bir şey ve hayatta da bir kez olur." Öyle midir sizce?
- Füsun'un tutumunu bir cümleyle değerlendirmeyin. İnsanlar âşıksa, her türlü şeyi söyler. Sonuçta Füsun'un bu görüşünü, bu söylediğini anlarım! Ama bana kalırsa insanlar pek çok kere âşık olur. İnsanlar aşk yaşadıkları kişiyle sonunda evlenmişlerse, ruhlarında başkalarını da düşünmek istemiyorlarsa tabii ki böyle derler.

- Kemal "Aşkı doğuran şey sevişme zevki ve sürekli tekrarlanan bu istek mi? Yoksa bu isteği karşılıklı doğuran ve besleyen başka şeyler mi var?" diyor. Sizce hangisi?
- Bunun sonuna kadar gidemezsiniz ki... Bence aşkta ilgilenmemiz gereken, birisine niçin âşık olduğumuz olmamalı. Bunu söyleseler de, asıl konu o değildir! Konu; o aşkla nasıl yaşadığımız, bu aşkın bizim mutlu edip etmediğidir!