kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eyşan'ın gözüyle kadınlar!

Geçtiğimiz yıl aldığı 'Kutsal Damacana' filminin ardından ortalarda pek görünmeyen seksi oyuncu Eyşan Özhim; Esquire dergisine erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmediği 10 Şey'i anlattı..
Kadınlar ev işi yapabilen erkekleri her zaman çekici bulur. Sadece yapabiliyor olmanız yeterlidir, yapmanız gerekmez.

Kadınlar, erkeğin beğeneceği gibi giyinip süslenmek için alışverişte yanında olmasını ister; ödemeyi yaptırıp, paketleri taşıtmak için değil.

KISKANILMAYI SEVER

Kadınlar, erkeğin tek kadını olmak isterse aslında ilk kadını olmak istiyordur. Bu yüzden, geçmişteki kadınlarla görüşülmesini istemez!

Kadınlar, erkekleri tarafından kıskanılmayı sever. Eğer bir kadın aşırı kıskançlık yapıyorsa yeteri kadar kıskanılmadığındandır.

Kadınlar, kadınsal oyunları sever, çünkü erkekler kadınların melek olduğunu sandığı için potansiyel oyuncaktır. Kadınların oyun oynamadıkları tek erkek oğullarıdır.

Kadınlar, iyi ya da kötü hiçbir şeyi asla unutmaz. Eğer bir şeyi hatırlatmak isterlerse, 40 yıl sonra bile hatırlatmanın bir yolunu bulurlar.

Kadınlar, aldatılacaklarını anladıkları anda aldatır ve asla söylemez. Aldatıldığını bilse bile devam eder ama 1-0 öndedir! Yatakta mutlu etmeyen bir erkek de mutlaka aldatılacaktır.

SES DUYMAK İSTER
Kadınlar, yaptıkları yanlışları sadece regl dönemlerinde kabul etmez. Bu dönem geçene kadar haksız da olsalar inatlaşmamak, hassasiyetlerini kabul etmek en iyisidir.

Kadınlar, ağlayan ve kendisi ağladığında mendil verip yanında olan erkeğe güven duyar.

Kadınlar, gün içinde erkeğin sesini duymak, ne yaptığını öğrenmek ister. Bu bir kontrol değil, o anını hayal edebilmek, kendisi gibi düşünüldüğünü bilmek içindir.