kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Evine dönen Özat, eşi Nurdan ve kızı Dilara’yla poz verdi.

Başım döndü, gözümü hastanede açtım

Deniz DERİNSU SPOR
Cuma gecesi oynanan maçta sahanın ortasına yığılan Ümit Özat taburcu edildi. Bayılma nedeni ise yeterli su içmediği için tansiyonunun düşmesi..
Karlsruhe ile deplasmanda yapılan maçın 26'ncı dakikasında dili boğazına kaçan ve yere yığılan Ümit Özat'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kalbinde bir sorun tespit edilmeyen ve dün taburcu edilip Köln'e dönen Ümit Özat, yolda SABAH'a konuştu: "Bir an başım döndü, gözlerim karardı. Kendimi yere bıraktım. Sonrasında hastanedeydim. Şu anda gayet iyiyim. Doktorlar, milli maç arasından sonra ilk maçta oynayabileceğimi söyledi. Tansiyonum dibe vurmuş. Testler yapıp neden düştüğünü anlamaya çalışacaklar. Başta eşim, tüm çevrem inanılmaz bir telefon yağmuruna tutulmuş. Herkese minnet borçluyum. Yoluma aynen devam edeceğim."

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

'TÜRKİYE' SESLERİ
İlk tetkiklerde sorunun yetersiz su içme ya da yemekten kaynaklandığı belirlendi. Bu arada, Ümit'in durumunun iyi olduğu haberi gelince, tüm stattan bir ağızdan "Türkiye, Türkiye" şeklinde tezahürat yükseldi. Başbakan Tayyip Erdoğan da Özat'ı arayarak geçmiş olsun dileğini iletti.
Haberin fotoğrafları