kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yılmaz, Bülent Ersoy'la daha önce de birçok kez karşılaştığını, ünlü sanatçının TRT'nin başka programlarına da katıldığını belirtti.

Heyecanım canlı yayındandı zaten ben evliyim!

Bülent İPEK-MAGAZİN
Bülent Ersoy'un TRT'nin 'Akşam Sefası' adlı eğlence programında beraber şarkı söylediği TRT'nin kadrolu sanat müziği sanatçısı Nusret Yılmaz'la yaptığı diyalog gündeme oturdu!

Eşim altı aylık hamile
Programda Yılmaz'ın "Heyecanlıyım, hakikaten öyle" sözlerinin ardından Bülent Ersoy, "Ben de çok derinden mi baktım o kadar?" demişti. Genç solistin "Bilmiyorum o takdir size ait" şeklindeki tepkisine Ersoy o çok konuşulan "Ay TRT'de olmasaydı, bir başka türlü bakardım heralde" şeklindeki sözleri sarf etmişti. Gündemi meşgul eden bu konuyla ilgili konuşan Nusret Yılmaz, tartışmalı diyalogun başında dile getirdiği heyecanın Bülent Ersoy'la ilgili değil, canlı yayınla ilgili olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "Bülent Hanım'la aynı sahnede olmak ve şarkı söylemek tabii ki çok önemli ancak ben heyecanlıyım derken canlı yayın heyecanından bahsetmiştim. Bülent Hanım'la diyalogumuz abartılmamalı. Başka bir şey anlaşılmasın. Zaten ben evliyim ve eşim altı aylık hamile."

Bülent Ersoy iltifat etti
TRT'nin kadrolu sanatçısı olduğunu söyleyen Yılmaz, polemiklerde yer almasının kendine zarar verebileceğini belirtti. Nusret Yılmaz, "TRT olmasa, başka kanal olsa da fark etmez. Bülent Hanım'ın sözlerini iltifat olarak aldım" dedi.
Haberin fotoğrafları