kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aragones: G.Antep'i unuttuk

CHA
Yeni Haber
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Samandıra Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme Rövanş Maçında yarın oynayacakları Partizan karşılaşmasıyla ilgili görüşlerini açıkladı.

Samandıra Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İspanyol teknik adam, Partizan takımına saygı duyduklarını belirterek, ''Partizan takımına çok büyük saygımız var. Benim yarınki tek derdim turu nasıl geçeceğimiz ve sahada en iyi şekilde nasıl mücadele edeceğimizdir. Özellikle takımımda çok önemli futbolcularım bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle oynamayacak oyuncularım var ama diğer takım arkadaşları onların yokluğunu hissettirmeden mücadelelerini vereceklerdir.'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin farklı bir kulvar olduğunu belirten Aragones, ''Gaziantepspor yenilgisi beklemediğimiz bir yenilgiydi. Futbolda yenilgiler futbolcuları etkiler ama Şampiyonlar Ligi çok farklı bir kulvar. Yarınki maçta bunu göreceğiz. Elimizdeki oyunculara göre en iyi sistemi, onlara en uygun sistemi uygulayacağız. Özellikle fiziksel anlamda, taktik anlamda ve mental anlamda futbolcularımın hazır olması için yoğun çaışmalar yaptık.'' diye konuştu.

İspanyol teknik adam, maçlarda yaptığı değişiklikler için ise ''Maçlardaki değişiklikler onlardan memnun olmadığımdan değil, zaman zaman yorgunluk oluyor ve biz de bu yüzden değiştiriyoruz. Benim elimde 27 kadar oyuncu var. Takıma katkı sağlamaları konusunda elimizden geleni yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

EMRE:''BU MAÇ CAMİAMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

Toplantıya katılan Emre ise Partizan maçının öneminin farkında olduklarını belirterek, ''Camiamız için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Amacımız bize turu geçmemizi sağlayacak skor elde etmek.'' dedi.

Yıldız futbolcu performansıyla ilgili bir soruya ise ''Bir futbolcunun maç kondisyonu kazanması için sürekli maç oynaması lazım. Ben sezon öncesi kampa katılamadım. Tam bir Emre izlemeleri için 2-3 maç oynamam gerekiyor. Şuanki kapasitem neyse yarınki maçta bunu sahaya koyacağım. Takım olarakta ortaya koyacağımız perfonmans çok önemli. Aldığımız tek bir mağlubiyet sonrası eleştiriler oluyor ve gündem değişiyor. Biz takımımızın gücünü biliyoruz'' yanıtını verdi.

LUGANO:''KONSANTREMİZ EN ÜST SEVİYEDE''

Basın toplantısına katılan bir diğer futbolcu Lugano da en üst konsantre seviyesinde mücadele edeceklerini söyledi.

Uruguaylı futbolcu, ''Bu maç bizim için ve Fenerbahçe için çok önemli maç. Konsantremizin en üst seviyesinde olarak turu geçeceğiz. Özellikle son 2 maçta yediğimiz goller bizim defans hatalarımızdan yenen gollerdi. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak.'' diye konuştu.

''EDU BU TAKIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

Lugano, sakatlığı nedeniyle yarınki maçta oynayamayacak olan Edu için ise ''Edu'nun bu takım için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Yarınki maçta bizle beraber olmayacak ama diğer arkadaşlar Can ve Emre onun yokluğunu aratmayacaktır.'' dedi.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00