kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bursaspor'da hedef 5'te 5 galibiyet

Yeni Haber
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, Hacettepe galibiyetiyle birlikte 5 maçta 15 puan toplama hedeflerinin ilk ayağını başarıyla geçtiklerini söyledi.

Yılmaz, Ankara'da 2-1 kazandıkları maçta en sevindikleri konunun, takımın son dakikaya kadar büyük bir hırsla ve inançla mücadele etmesi olduğunu belirtti.
İlk hafta olduğu için taraftarlara çok iyi bir futbol izlettiremediklerini ifade eden Yılmaz, ilerleyen haftalarda yeşil-beyazlı taraftarların hem kaliteli futbol hem de skor olarak çok daha iyi bir Bursaspor göreceğini vurguladı.

Yılmaz, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacaklarını anlatarak, ''Sakat oyuncumuz yok. Cezalı Yusuf dışında eksiğimiz bulunmuyor. Takım arkadaşları Yusuf'un yokluğunu hissettirmiyor. Yusuf'un da katılımıyla herkes çok daha iyi bir Bursaspor izleyecek'' dedi.

Bursaspor'un bu sezon ligde çok iyi işler yapacağını, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma vizesi almayı hedeflediklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

''Bu yıl lige iyi başladık. Biz zaten takımımızın gücünü biliyorduk. İlk 5 maçta 15 puan toplama hedefimizin ilk ayağını başarıyla geçtik. Hacettepe maçını unutup şimdi Gençlerbirliği maçını düşünüyoruz. İnşallah pazar günü bir diğer Ankara ekibini de yeneceğiz. Bu maçta taraftarlarımızın tribündekini yerini alamaması bizim için çok üzücü. Onlara güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.''

Yılmaz, Ivankov'un penaltı golüne ilişkin olarak ise ''Biz, çok iyi bir kaleci aldığımızı biliyorduk, ama bunun yanında Ivankov çok da iyi bir golcüymüş'' değerlendirmesinde bulundu.

Ivankov'un, penaltıları çok ustaca attığının altını çizen Yılmaz, ''Bu sene sürekli rakip kale alanı içinde olacağımız için sanıyorum bir hayli penaltı kazanacağız. Ivankov da çok gol atacak'' dedi.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00