kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Aydın'dan büyük atılım
Olimpiyatların tartışıldığı son günlerde üniversitelerdeki spor faaliyetlerinin ilk örneği İstanbul Aydın Üniversitesi'nde verildi. İstanbul Aydın Üniversitesi toplamış olduğu millilerden oluşan bir basketbol takımı karmasını basına tanıttı. Çoğu yıldız, genç ve ümit milli olan boy ortalaması ise 2.08 olan basketbolcu milli öğrenciler heyet başkanı Dr. Mustafa Aydın'ın bursuyla ve Rektör Danışmanı Vedat Bayram'ın katkılarıyla üniversite seçme sınavlarına sokularak Aydın Üniversitesi'ne yerleştirilmiştir.

Mehmet Eren'e ceza yolda
Kayserispor'da, Sivasspor maçında kırmızı kart gören Mehmet Eren'e para cezası verileceği bildirildi. Kulüp asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Mehmet Eren'in cumartesi günü oynanan Sivasspor maçının 89. dakikasında kendisine yakışmayan bir hareket ile kırmızı kart gördüğünü hatırlatarak bu hareketin cezasız kalmayacağını söyledi.

Bebbe, Belediye ile imzaladı
İstanbul Büyükşehir Belediye, Ankaragücü'nden transfer ettiği forvet oyuncusu Gustavo Bebbe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Türk vatandaşlığına geçerek Alper Aydın ismini alan Bebbe, Kamerun Milli Takımı'nda forma giydiği için Türk statüsünde oynama hakkını kaybetmişti.

Valencia, Villa'yı bırakmıyor
İspanyol milli futbolcu David Villa'ya son olarak Real Madrid talip oldu. Yıldız oyuncu için 47 milyon avroluk teklifte bulunan Real Madrid, Valencia'yı ikna edemedi. Euro 2008'in gol kralı olan David Villa'nın kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunmakta.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00