kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Voleybol Federasyonu yeniden yapılanıyor

Yeni Haber
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), MillProdüktivite Merkezi'nden uzman yardımı almaya karar verdi.

18-23 Ağustos tarihleri arasında MillProdüktivite Merkezi uzmanlarının yaptıkları toplantılara katılan Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yaptığı açıklamada çağdaşlaşmanın sınırı olmadığını kaydetti. Voleybolun çok yüksek tempolu ve üst düzeyde verimlilik talep eden bir çalışma sistematiği gerektiğini belirten Karabıyık, MillProdüktivite Merkezi'nin önerileri doğrultusunda yeniden gözden geçirdikten sonra verimliliğin daha da artacağından emin olduğunu bildirdi.

Yapılacak çalışmalarda, tüm birim sorumlularının katılımıyla gerçekleştirilen 6 günlük toplantı maratonunda belirlenen stratejik plan doğrultusunda yeni bir örgütlenmeye gidilmesi hedefleniyor.

MillProdüktivite Merkezi uzmanları çalışmaların devamı kapsamında 55 gün boyunca TVF çalışma, faaliyet ve organizasyonlarını mercek altına alacak ve bu sürede tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, üst ve orta düzey yöneticiler, birim sorumluları, tüm çalışanlar ve milltakım sporcuları ile bire bir görüşüp anketler düzenleyerek matematiksel sonuçlara ulaşacaklar.

MillProdüktivite Merkezi ile birlikte yürütülecek program sonunda, performans geliştirme stratejilerinin belirlenmesi ve buna dair planların yapılması, yeniden yapılanma, iş değerlendirme ve ücretlendirme ve performans değerlendirme düzenlemeleri yapılacak.

6 günlük toplantıların yoğun enerjisinden çok memnun kaldığını belirten Erol Ünal Karabıyık, idarbir yapı olmakla birlikte kendisinden sportif başarılar beklenen Voleybol Federasyonunun, MillProdüktivite Merkezinin çağdaş önerileri doğrultusunda ana hedefine yepyeni bir kurumsal yapı içinde yürüyeceğine dikkati çekti ve bu hedefin Olimpiyatlara katılan ilk takım sporu olmayı başarmak olmakla kalmadığını, Türk voleybolunun dünya markası hâline gelmesi olduğunu vurguladı.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00