kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe'ye şok haber!

Yeni Haber
Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Betis takımına transfer olan eski futbolcuları Aurelio ile istihdam ilişkilerinin sona erdiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, futbol federasyonundan 22 Ağustos'ta kulübe yapılan bildirimde, FIFA Futbolcu Statüsü Komitesi'nin hakimi tarafından 15 Ağustos'ta alınan kararla Aurelio'nun Real Betis takımına kayıt edilmesine ilişkin olarak İspanya Futbol Federasyonu'nun yetkilendirildiğinin belirtildiği ifade edilerek, ''Bu şekilde futbolcu ile kulübümüz arasındaki istihdam ilişkisi sona ermiştir. İstihdam ilişkisinin bu şekilde sonlandırılmasına ilişkin muhtemel tazminat talepleri bilahare karara bağlanacaktır'' denildi.

KADROMUZUN BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞINDAN ŞÜPHEMİZ YOKTUR

Fenerbahçe'de 2008-2009 sezonu için oluşturulan kadronun, kulübün yüksek beklentilerini karşılayacağına olan inancın da vurgulandığı açıklamaya, şöyle devam edildi:

''Kulübümüz, futbolcumuza geçmiş hizmetleri sebebiyle teşekkür etmiştir. Artık arkaya bakmadan ileriye yürümek gerekmektedir. Yüzyıllık kulübümüz, ayrılan tüm futbolcularının yerini yeni futbolcular ile doldurmuş ve tarihi başarıları yenilenen kadroları ile elde etmiştir. Değişmeyen tek şey, Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun yüksek idealleridir. Mevcut kadromuz ile yola devam edilecek, kadro yenilemesi teknik ekibin istekleri doğrultusunda yapılacaktır. 2008-2009 futbol sezonunda mücadele edecek kadromuzun, kulübümüzün yüksek beklentilerini karşılayabileceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Kadromuz, hedeflenen başarılara ulaşabilecek güç ve tecrübeye sahiptir.''
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00