kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çocuk yapmak için daha çok erken!

EVLİLİK
* Ayçin İnci: Evlendikten sonra mevcut güvenin üstüne daha da bir güven gelişiyor çünkü artık bir yuva, bir aile oluyorsunuz. Geçen aylar boyunca içimi büyük bir huzur kapladı. Çocukluğumdaki aile olmanın hissini şu anda tekrar hissediyorum. Aslında ben çok fazla bahsetmek de istemiyorum. Uyarıyorlar beni 'çok iyi' deme diye...
* Dolunay Soysert: Biz Sinan'la iki seneyi bitirdik. Neredeyse görücü usulü evlendik diyebilirim. Gördük evlendik, (gülüyor) 6 ay içinde, çok hızlı oldu. Mesela hiç tatile çıkmamıştık. Aramızda "Sinan sen dolma sever misin?" "Yok ben bakla severim" tadında konuşmalar oluyordu evliliğimizin ilk aylarında. Hatta flört döneminde sinemaya bile gidememiştik çok yoğun çalışıyorduk.

ÇOCUK
* Ayçin İnci: Ahmet'in annesi çocuk diye tutturmuyor ama çok arzu ediyor. "Ölmeden bir görsem çok sevineceğim, elinizi çabuk tutsanız iyi olur" diyor. Bana iyi bakmaya çalışıyor. Önüme meyvelar koyuyor. Ama daha zamanı var, şu an olmaz.
* Dolunay Soysert: Kayınvalidemden çok Sinan'ın anneannesi baskı yapıyor çocuk için. Kayınvalidem 'Sokaktaki bütün çocukları seviyorum biliyor musun' tarzında cümlelerle göndermeler yapıyor. Ama anneanne açıktan 'Vakti geldi eeeh!' diye sinirleniyor. Bu temponun içine sıkıştırılmış bebek istemiyorum. 2-3 ayı geçireyim sonra düşüneceğim.