kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Neşe Karaböcek, bir süre Türkiye’de kalıp, hayranlarıyla hasret gidereceğini söyledi.

Karaböcek 15 yıl aradan sonra İzmir Fuarı'nda sahneye çıktı

Başak ATİLLA/İZMİR
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmir Nostaljik Fuar Gazinosu, birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı özel bir geceye ev sahipliği yaptı. Sunuculuğunu Fatih Mühürdar'ın üstlendiği gecede, ilk olarak Ümit Besen sahne aldı ve İzmir halkına nostalji yaşattı. Besen'in ardından hayranlarıyla buluşan Seyyal Taner ise, 'Alladı Pulladı' ve 'Son Verdim Kalbimin İşine' gibi hareketli parçalarıyla, İzmirliler'i oynattı.

SANDALYEYE ÇIKTI!
Fuar'da sahne alan bir başka isim Mustafa Keser'di. Ünlü sanatçı fuar alanını dolduranlara türkü ziyafeti çekti. Hareketli danslarıyla İzmirliler'i coşturan Nurhan Damcıoğlu ise, şarkılarının bir kısmını, halkın arasına karışıp bir sandalyenin tepesine çıkarak söyledi.

DİZİLERE YEŞİL IŞIK!

Gecenin assolisti; Neşe Karaböcek'ti. Amerika'dan fuar için özel olarak Türkiye'ye gelen sanatçı, "15 yıldır sahneye çıkmadım. Çok heyecanlıyım. Burada olduğumu duyan yapımcılar, bana dizi tekliflerinde bulundu. Gelen teklifleri değerlendirebilirim" diye konuştu. Mavi kostümü ve muhteşem sesiyle, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Neşe Karaböcek, konserin bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı.
Haberin fotoğrafları