kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kene çıkarma yöntemi buldu....Köroğlu Avcılık, Atıcılık ve Okçuluk Kulübü Başkanı olan Petek A.Ş.’nin sahibi Fahrettin Tanyar, bir süre önce keneye karşı yeni bir yöntem geliştirmişti. Tanyar, vücuda yapışan keneyi çıkarmak için şırınga kullanmayı önermişti.

'Duştaydım eşimin katilini görmedim'

Kamuran ALAGÖZOĞLU SABAH
Bolu'nun CHP'li İl Genel Meclisi üyesi Fahrettin Tanyar 02.00'de yatağında bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Eşi ifadesinde "Cinayet sırasında duştaydım, hiçbir şey duymadım" dedi..
Bolu İl Genel Meclisi'nin CHP'li üyesi Fahrettin Tanyar önceki gece yatağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Eşi Serap Tanyar cinayet sırasında duşta olduğunu; kızının çığlıkları üzerine banyodan çıktığı sırada 2 kişinin kaçtığını gördüğünü söyledi. Serap Tanyar, eve yabancı kimsenin girmediği belirlenince gözaltına alındı. Ancak daha sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

ŞEKERİ YÜKSELMİŞTİ
56 yaşındaki Fahrettin Tanyar, önceki gün arkadaşlarıyla Gölcük'e pikniğe gitmişti. Geç saate kadar alkol alan Tanyar'ın şekeri yükseldi. Arkadaşları tarafından hastaneye götürülen Tanyar, saat 22.30 sıralarında Bolu Bahçelievler Mahallesi Hürriyet Caddesi Şerbetçi Apartmanı'nın üçüncü katındaki evine döndü. Ancak Tanyar hastaneden çıktığı aynı gece bıçaklanarak öldürüldü. Gece saat 02.00 sıralarında eşi Serap Tanyar ile çocuklarının çığlıklarını duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, İl Genel Meclisi üyesinin göğüs bölgesinden 4 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.

AV TÜFEKLERİ KAYIP
Serap Tanyar, polise cinayet sırasında duşta olduğunu, kızının çığlıkları üzerine banyodan koşarak çıktığını, bu sırada evin kapısından iki kişinin çıktığını gördüğünü söyledi. Ancak olay yeri inceleme ekipleri, eve yabancı bir kişi ya da kişilerin girmediğini ortaya çıkardı. Bunun üzerine Serap Tanyar, gözaltına alındı. Fakat daha sonra serbest bırakıldı. Cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, av malzemeleri satan mağazası bulunan Tanyar'ın evinden 2 av tüfeğinin alındığını belirledi. CHP Bolu İl Başkanı Recep Duruhan olay yerine gelerek bilgi aldı. Tanyar ailesiyle aynı binada oturan Duruhan, "Herkes tarafından sevilen biriydi" dedi.
Haberin fotoğrafları