kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Beckham, 2006 yılındaki haliyle küçük bir kız çocuğunu andırıyordu.

Victoria'nın bacakları formuna kavuştu

Sadece iki yıl önce yedi yaşındaki bir kız çocuğunun kıyafetlerine sığabilen Victoria Beckham, son aylarda dokuz kilo aldı ve artık sağlıklı bir görüntüye kavuştu..
Sıfır beden denince akla gelen ilk isimlerden olan Victoria Beckham'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor. Eski zayıf halinden eser kalmayan Beckham, dolgunlaşan bacakları ile dikkat çekiyor. Son birkaç ayda 9 kilo alan güzel yıldızın bu yeni halini en çok eşi David Beckham'ın beğendiği söyleniyor.

BEBEK İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta havuz kenarında mini jean şortu ve siyah tişörtüyle görüntülenen seksi yıldızın bacaklarındaki fark açıkça görülüyor. 2006 yılında 34 bedene kadar inen ve 7 yaşındaki bir kız çocuğunun kıyafetlerinin içine rahatlıkla sığan Beckham, şu sıralar 55 kiloluk haliyle sağlıklı bir tablo çiziyor. Beckham'a yakın kaynaklar, ünlü şarkıcının kilo almasının altındaki sebebinin yeniden bir bebek sahibi olmayı istemesi olduğunu belirtiyor. Hamile kalabilmek için sağlıklı kilosuna kavuşan Beckham, bir kız çocuğu sahibi olmak istiyor.
Haberin fotoğrafları