kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkanlar

Atilla Kaya'nın albümü piyasada
Türkiye'de taverna müziği denince akla gelen ilk isimlerden biri olan ve geçtiğimiz 14 Şubat'ta hayata gözlerini kapayan Atilla Kaya'nın 'Hatıralar-Gücüm Yetmiyor' adlı albümü Ati müzik etiketiyle piyasaya çıktı. Albümde sanatçının 11 şarkısı yer alıyor. Albümün sözlerinde Ahmet Selçuk İlkan, Aşkın Tuna ve Zeynep Talu gibi isimlerin imzası bulunuyor.

Unutulmaz taverna şarkıları
Taverna müziğin dev isimleri Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Cengiz Türksoy, Atilla Kaya ve Yaşar Yağmur, Ati Müzik'ten çıkan 'Tarabya Geceleri- Ati Müzik Tavernası' adlı albümde biraraya geldi. 11 şarkının yer aldığı albüme sesleriyle hayat veren isimler, unutulmaz taverna şarkılarını seslendiriyor.

Yonca Lodi'den özel bir cover

'Yolumu Bulurum' adlı üçüncü albümü ile sevenlerine tekrar ulaşan Yonca Lodi, yeni cover'ıyla hayranlarıyla buluştu. Kendisi için geçmişten bugüne izler taşıyan ve yorumlamaktan heyecan duyduğu 'Yeter', 84'te ilk kez Sezen Aksu tarafından seslendirildi. Sözler Aksu'ya, müzik Atilla Özdemiroğlu'na ait.

Mayer sahneden sesleniyor

5 Grammy ödülü sahibi, albümleri satış rekorları kıran şarkıcı ve besteci John Mayer, yepyeni canlı bir kayıtla hayranlarıyla buluşuyor. John Mayer 'Where The Light Is' adlı yeni albümünde, hayranlarına sahneden sesleniyor.

Oasis single'yla hasret giderecek
Oasis'in merakla beklenen 'Dig Out Your Soul' adlı 7'nci stüdyo albümünden ilk single 'Shock Of The Lightning' şarkısı oldu. Ülkemizde ekimde yayınlanması planlanan albümün bu ilk parçasını Noel Gallagher yazdı.
Haberin fotoğrafları