kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni ürünler

Masaj koltuğunda NASA teknolojisi!
Masaj koltuklarında NASA teknolojisini kullanan Sanyo'nun 'Masaj Robotu' olarak isimlendirilen HEC-DR7700 modeli Türkiye'de! 'Sıfır yerçekimi' hissi sağlayan koltuk; vücudu sararken, ağırlığı eşit şekilde dağıtıyor. Sırtın alt kısmı ve kalçalar için geliştirilen hava yastıklı masaj sistemi ise tıpkı bir elin yaptığı ovma işlemi gibi uygulanıyor. Shiatsu masajında ise ayak tabanındaki kan dolaşımı hızlandırılıyor.

Kablosuz matkap ile tamirat kolay!
Evinizdeki basit tamirat işleri için artık usta aramaya gerek yok! Skil'in yeni kablosuz matkap modelleri '2006' ve '2007', amatör kullanıcıların günlük vidalama ve delme ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. Akü seçenekleri sunan matkaplar, 14.4 voltluk model ahşapta 16 mm, çelikte ise 6 mm'ye kadar delebiliyor.

Klima temizlensin havanız değişsin
Klimadan kaynaklanan sağlık sorunlarını engellemek için Fakir markası; 'Fakir Climax' isimli pratik ve ekonomik bir çözüm üretti. Herkesin kolaylıkla uygulayabileceği ürün; içeriğindeki özel aktif maddeler ile havalandırma filtreleri ve ısı değişim elemanları üzerinde biriken kirleri temizliyor. Klima hijyenini sağlayan Fakir Climax, düzenli olarak kullanıldığında sağlıklı bir ortam sağlıyor.
Haberin fotoğrafları