kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Özay, ‘Bedel’ adlı kitabının gelirinin bir kısmıyla hapishane günlerinde aynı koğuşta kaldığı arkadaşlarına destek olduğunu söyledi.

Yeni kitabında eski sevgililerini anlatacak!

Başak ÇOKAN
'Bedel' adlı ilk kitabı 20 binlik bir satış rakamına ulaşan Tuğba Özay, bugünlerde hem yeni albümü için şarkı topluyor, hem de yeni bir kitap yazmanın heyecanını yaşıyor. Cezaevinde yattığı 6 ay boyunca yaşadıklarını anlattığı ilk kitabının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirten Özay, yeni kitabının da çok ses getireceğinden emin olduğunu söylüyor.

PSİKOLOJİK BİR ÇALIŞMA
Özay, 'Bir Kadın, Üç Hikaye' adını taşıyan kitabında, bugüne kadar hayatından geçen ve kalbinde iz bırakan üç sevgilisini anlatacak. Ünlü manken, kitabın ilk bölümünde, Baran Süzer ile yaşadığı aşka yer verecek. Ardından, gazeteci Kürşat Yılmaz ile yaşadığı tutkulu aşkı okurlarıyla paylaşacak. Özay'ın kitabında yer vereceği üçüncü erkek ise; Akın Büyükoğlu. Kitabının acı çeken kadınlara dimdik ayakta durmanın yollarını göstereceğini belirten Özay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kitabımda hayatımın son 10 yılında yaşadığım travmaları anlatacağım. Her kadın, bu psikolojik kitapta kendinden bir parça bulacak. Kitabım, tüm umutsuz kadınlar için bir rehber niteliği taşıyacak."
Haberin fotoğrafları