kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sarah Jessica Parker, eşine olan güvenini sık sık dile getiriyor: "O benim 11 yıllık hayat arkadaşım. Onunla çok mutluyuz."

İhanet iddiaları vız geldi tırıs gitti

Türkiye'ye gelmesiyle gündemde olan Sarah Jessica Parker, eşi Matthew Broderick'in kendisini aldattığına dair çıkan haberleri görmezden geldi. Tatil için Göcek'i seçen Parker'ın mutlu hali, ihanet iddialarının üstünü örttü..
İLİŞKİLİ HABERLER
İhanet iddiaları vız geldi tırıs gitti
Şöhretler dünyasında yaşadığı mutlu evliliğiyle dudak ısırtan Sarah Jessica Parker'ın mutluluğa gölge düştü. Geçtiğimiz günlerde gazetelerin manşetlerini, Parker'ın, eşi Matthew Broderick'in tarafından aldatıldığına dair çıkan haberler süsledi. 11 yıldır Parker ile evli olan Broderick'in 25 yaşında genç bir kızla görüştüğü iddia edilmişti. Broderick'e yakın bir kaynak, geçtiğimiz yıl Parker 'Sex and the City'nin film çekimlerine devam ederken, Broderick'in bir başka kadınla görüştüğünü söyledi.

*SARAH JESSICA PARKER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*PARKER, OĞLU VE EŞİ İLE TÜRKİYE'DE...

ORTA YAŞ BUNALIMI

Bu olayların üzerine bir yorum yapmayan Sarah Jessica Parker, geçtiğimiz günlerde eşi ve oğlu James'le birlikte Türkiye'ye geldi. Ailece Göcek'te tatil yapmayı tercih eden Parker'ın neşeli hali ihaneti yalanlar. Çiftin In Touch dergisine konuşan yakın bir dostu da şunları söyledi: "Matthew'ün Sarah'yı aldattığına inanmıyoruz ama çoğumuz onun bir orta yaş bunalımı yaşadığını düşünüyoruz çünkü Sarah'nın başarısını kıskanıyor." Parker'ın sürekli gündemde olmasını hazmedemeyen Broderick'in onun gölgesinde kaldığı için bir başka kadına yönelmiş olabileceği konuşuluyor...
Haberin fotoğrafları