kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Oğlum evlenirse yakınımda otursun!

* Oya Hanım siz de potansiyel bir kaynana adayısınız... 27 yaşında bir oğlunuz var... Neriman'lık var mı ruhunuzda?
O.B.:
Neriman çocuklarını çok seviyor ama onun maraz bir sevgisi var. Ben kendi kayınvalidemle iyi ilişki kurduğum için gelinimle de aynı ilişkiyi kuracağımı düşünüyorum. Tabii gelen kişiye göre de değişir. Şimdiye kadar oğlumun kız arkadaşlarıyla çok iyi geçindim. Hele bir kız arkadaşı vardı onu çok severdim. Bizim evimizin kızı gibiydi. Onunla kafaca da çok iyi anlaşıyorduk. 'Hadi hayatım iki kadeh bir şeyler içelim' derdim, alırdık elimize kadehleri, sohbet ederdik...

OĞLUM SEVSİN YETER

* Peki hayalinizdeki gelin adayı nasıl biri?
Ben kompleksi olmayan insanı severim. Doğal olanı seviyorum, ben öyleyim, karşımdan da onu bekliyorum. Karşımdaki böyle bir insansa anlaşmamız daha kolay. Tabii ki söz konusu olan benim oğlum; oğlum seviyorsa, onlar mutluysa beni ilgilendirmez. Bu arada oğlumun beni ihmal etmesini de istemem tabii... Oğlumla birbirimize çok düşkünüz. Zaman bulamasak bile bir fırsat yaratır hemen oturur, dedikodumuzu yaparız.

* Dizideki gibi komşu olmak ister misiniz oğlunuz ve gelininizle?
Ben isterim. Altlı üstlü oturmak demek, mutlaka sürekli onun evinde olmak demek değil ki... İsterseniz görüşürsünüz istemezseniz görüşmezsiniz. Ama benim onların yakınında olmam daima onlara faydalı olur. (gülüyor) İlgilenirim, bakarım, bir elim üstlerinde olur. Yakında olsunlar daha iyi... (gülüyor)