kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tamer Karadağlı

Maskeli Kahraman Zorro yakında Parkormanda!

Dünyada ilgiyle izlenen 'Zorro Buz Efsanesi' adlı gösteri, 5-14 Eylül tarihlerinde Parkorman'ın buz pistinde sahnelenecek. Anlatımını Tamer Karadağlı'nın yapacağı gösteride, 'Maskeli Kahraman Zorro'yu şarkıcı Ali Güven seslendirecek..
Sahnelendiği her ülkede büyük bir ilgiyle izlenen 'Zorro Buz Efsanesi' adlı gösteri, Avrupa turnesi kapsamında 5-14 Eylül tarihleri arasında Parkorman'da olacak.

SESİ ALİ GÜVEN!
Her biri buz pateni alanında ödül sahibi isimlerin rol aldığı 50 kişilik gösteri, 980 kişilik bir çadırda seyirciyle buluşacak. Tüm şarkıları ve diyalogları Türkçe'ye çevrilen gösterinin müzik prodüksiyonu Ercan Saatçi'ye, anlatımı ise Tamer Karadağlı'ya ait. Gösteride 'Zorro'yu şarkıcı Ali Güven seslendirecek. Pazartesi hariç hafta içi bir, hafta sonları ise 3 ayrı saatte izlenebilecek olan gösterinin biletleri, biletix'te 40-50 YTL'den satışa sunuldu. 12 yaşın altındaki seyirciler, gösteriyi sadece 30 YTL ödeyerek izleyebilecek. Gösteri Ramazan ayına denk geldiği için Parkorman'da iftar mönülü özel paketler satışa sunulacak. Dileyenler Parkorman'da oruçlarını açıp, ardından gösteriye geçebilecek.
Haberin fotoğrafları