kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arda sakatlandı, Kewell sevindirdi

Yeni Haber
Steaua Bükreş maçının ardından Galatasaray'da sakatlık kervanına Arda Turan ve Emre Güngör de katıldı. Uzun zamandır sakat olan Kewell ise bugün takıma katıldı...
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla sahasında 2-2 berabere kalan Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Kayserispor ile Almanya'da yapacağı Süper Kupa karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü karşılaşmada 90 dakika forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular kısa bir süre çift kale maç oynayıp, kaleye şut attılar.
Skibbe, antrenman öncesinde oyuncularıyla saha kenarında kısa bir toplantı yaparken, daha sonra da takımın yaptığı koşuda yer aldı. Alman çalıştırıcının koşu sırasında Lincoln ile uzun süre konuşması dikkat çekti.

ARDA VE EMRE GÜNGÖR SAKAT

Steaua Bükreş ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Arda ve Emre Güngör idmana katılmadı.

Arda Turan, Steaua Bükreş maçında sağ baldır arka adalesine aldığı darbe nedeniyle oluşan ödem ve ağrı, Emre Güngör ise maçın ikinci devresinde sağ bacak arka adalesinde oluşan zorlanma nedeniyle idmana çıkamazken, bu oyuncuların tedavilerine derhal başlandı. Arda ve Emre Güngör'ün Acıbadem Hastanesi'nde MR incelemelerinin yapılacağı ve durumlarının böylece netlik kazanacağı açıklandı.

KEWELL SEVİNCİ

Galatasaray'da uzun süredir sakat olan oyuncu Harry Kewell'in takımla idmanlara başlaması teknik heyeti sevindirdi.
Kewell, bugün antrenmanın tamamına takımla birlikte katılırken, sakatlığı süren Aydın, Orkun, Ümit ve Linderoth salonda çalıştıktan sonra sahada koşu yaptılar.

Mehmet Güven'in tedavisine de devam edildiği, Serkan'ın ise evinde dinlendirildiği bildirildi.

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.

16 Ağustos Cumartesi öğle saatlerinde 1481 Incentive Organisation'ın düzenlediği özel bir uçak seferiyle Düsseldorf'a geçecek olan Galatasaray, Kayserispor ile Duisburg MSV Arena'da yapacağı TFF Süper Kupa karşılaşması için otelde kampa girecek.

BASINA KISITLAMA

Galatasaray'da muhabir, foto muhabiri ve kameramanların görev yaptığı Metin Oktay Tesisleri'ndeki tribünde kısıtlamalara gidildi.

Çok sayıda basın mensubunu ''Gerçek dışı'' haberler yazdıkları gerekçesiyle tesislere almayan sarı-kırmızılı kulüp, bu kez de idmanlarda görev yapan medya mensuplarının alanını kısıtladı.

Görevliler, ''Çimler bozuluyor'' gerekçesiyle genelde kameraların konulduğu bölümü kapatınca, kameramanlar ve foto muhabirleri çalışmakta zorlandı.
Bu arada, Galatasaray'ın bugün yaptığı antrenmanı yaklaşık 10 kadar taraftar izledi.
21:30
Siroki Brijeg - Beşiktaş
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı