kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Moğollar ve Kıraç, konserin sonunda Cem Karaca ve Barış Manço şarkıları söyledi.

Cem Karaca tişörtte, Kıraç çayla sahnede

Mustafa DERYAHAN
Moğollar ve Kıraç, geçtiğimiz akşam birlikte konser verdi. Kıraç sahneye çay istedi, Cem Karaca'nın oğlu Emrah ise üzerinde babasının resmi olan bir tişört giydi..
Moğollar ve Kıraç, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde birlikte konser verdi. Konserin ilk bölümünde sahne Moğollar'ın, ikinci bölümünde ise Kıraç'ın oldu. Son bölümde ise Moğollar ve Kıraç birlikte sahne aldı. Moğollar'dan Cahit Berkay, 40. yıllarını kutladıkları bu yıl, aralarına Cem Karaca'nın oğlu Emrah'ın da katıldığını söyledi ve sözlerine "Artık bir 40 sene daha sahnede oluruz" diye devam etti.

İÇMEDEN DURAMIYOR!
Ardından mikrofonu alan Kıraç ise sahneye çay isteyerek herkesi şaşırttı. "Alışkanlık oldu artık, günde 30 bardak çay içiyorum, şeker hastası olacağım" diyen Kıraç, şarkılarını seyircilerle birlikte seslendirdi. Daha sonra sahneyi birlikte paylaşan Kıraç ve Moğollar, Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarını yorumladı. Karaca'nın oğlu Emrah da 'Resimdeki Gözyaşları' şarkısını söylerken, gömleğini çıkarttı ve üzerinde Cem Karaca'nın resmi olan tişörtle konseri tamamladı.
Haberin fotoğrafları